Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi
3,6

fenerbahce331
fenerbahce331

6 Nisan 2004 tarihinde eklendi
ben boyle konusmalara katılmayıp ızlesem daha guzel..ama tartısmanız ıyı gıdıyor
serhatonce26
serhatonce26

23 Mart 2004 tarihinde eklendi
filmi dün seyretim ve harika bir film olmuş beğenmiyenler neresiyle izliyor anlamadim ilk öncellikle unutmamaliyizki bu film hristiyanlarin isa nin olmunu anlatiyor ben çok beğendim filmi önemizdeki oscada rekor kırarsa şaşmam sinema gitdemeye çok değer bir film
ozansarikaya
ozansarikaya

9 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
güzel film güzel çok beğendim. kırbaçlama sahnesi süperdi de çivileme sahnesinde kırbaç sahnesi kadar cool olmamış. kafaya taç takılırken de iyiydi. acaba dvd'si çıkınca silinmiş sahneler gibi "silinmiş işkenceler" falan olur mu?
pi-bro
pi-bro

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel değil.böyle bi film yapmak için yönetmen olmaya gerek yok.sadece işkence sahneleri var filmde.3/10 veriyorum.o da emeğe saygıdan yani
jamesbond-2
jamesbond-2

21 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
filme diycek söz bulamıyorum film o kadar üzücü ki filmi izlerken üzüntüten ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz bu film insanın psikolojisini bozuyor. daha diyecek birşey bulamıyorum. gerisi size kalmış ama şunu söyliyim filmi izlemeden önce birkez düşünün.
bruceconrad
bruceconrad

19 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
ilginç bi defA büyük cesaret bence....
vince15
vince15

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Çok SERT bi filmdi ilzmesi çok zor adeta dişlerimi sıkarak izledim ama çok beğendim diyebilirim!
kolaric
kolaric

5 Nisan 2004 tarihinde eklendi
mel gibson uzun zamandır hayalini kurduğu filmini eline yüzüne bulaştırmadan güzel yapmış, takdir ettim.
film bi kere görsel açıdan çok estetik. çoğu sahnesi tabloluk olmuş. al evine as..
filmin izleyiciyi içine soktuğu atmosfer oldukça başarılı. drama olmasına rağmen insan ilk dakikadan itibaren gözünü kırpmadan izleyebiliyor.
tabii incil'i de burda takdir etmek gerek. adamlar güzel yazmış. son olarak satan karakteri (özellikle kucağında çocuğuylayken)çok karizmay olmuş, filme cuk olmuş diyor filme 8/10 puan veriyorum..
atillaburge
atillaburge

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film, diğer öğelerinden ayırt edilip sadece bir film olarak değerlendirildiğinde, hakikaten güçlü bir senaryo ile insanı etkileme yönünde önemli başarılara imza atmış diyebiliriz. Bununla beraber senaryonun derinliği, odaklanma, duygulara yön verme gibi işlevlerinde hakikaten 10 numara bir iş çıkarılmış, oyunculukların önemli bir kısmı başarısız olmasına rağmen, yine de bu güçlü senaryo ile onları bile es geçebiliyorsunuz... Ancak filmin boyutlarını genişletip de iş tarihsel ve dinsel yönleri ile beraber değerlendirildiğinde, bu çalışmanın tamamen fantastik bir öykü olduğu da ortadadır ve filmin gerçek ile olan ilişkisi kopuktur. Bu sebeple bu bağlantılar hiç kurulmadan irdelendiğinde ve bu anlamda sadece film niteliğiyle izlendiğinde daha gerçekçi bir seyir zevki duyulacağından şüphem yok. Mutlaka seyredilmesini de öneriyorum ayrıca
powder
powder

6 Mart 2005 tarihinde eklendi
şiddet sahneleri ile eleştirilen bu film ne ise onu gösteriyor mel gibson izleyicinin görmesi gereken her şeyi gösteriyor yapılması gerekeni yapıyor ve mükemmel bir oyunculuk yönetimi sergiliyor. İzleyiciyi derinden etkileyen bu türde çok az film var, ve bunu şiddet göstererek yapıyor diyenlere şu sahneyi hatırlatıyorum isa sırtında haç ile bir ara yoldan geçiriliyor hz.meryem ona yaklaşıyor birbirlerine dokunuyorlar gözlerinin içine bakıyorlar. meryem isanın çocukluğunu hatırlıyor ;filmin doruk noktası bence burası . bu filmin hakettiği puan 10/10 dur
emreavcar
emreavcar

7 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Mel Gibson daha önceki yönettiği filmler 'The Man without a Face' ve 'Braveheart' gibi seyircisini duygusal yönden etkileyecek sahnelerle dolu bir film koymuş ortaya. Yönetmenlik açısından bir sorun yok ortada, Gibson Hz.İsa'nın son 12 saatini anlatırken öyküsünü olabildiğince gerçekçi anlatabilmek için son derece sert sahnelere başvurmuş. Özellikle kırbaçlama sahnesi bir süreden sonra gözlerinizi perdeden kaçırmanıza neden oluyor. Teknik açıdan oldukça başarılı olan filmin müzikleri de özellikle dikkat çekiyor. Jim Caviezel rolüne cuk oturmuş, başka biri olur muydu pek sanmıyorum. Aramca çekilmiş olması filmi olumlu yönde etkileyen bir başka etken. Ancak Romalı askerlerin Yeşilçam filmlerinin kötü adamları kadar kötü olması biraz abartı olmuş. İzleyin derim ama herkese göre değil...(6/10)
delicewatt
delicewatt

21 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Vermek istediğini oldukça başarılı bir şekilde veren izlemeye değer bir film bazı arkadaşlar Hrıstiyanlık propogandası demiş ne yapsın budizmi, mecusiliği mi anlatsın filmin adına dikkat edin bence isanın çilesi. mel gibson da artık bu işten anladığını kanıtlamış bu filmle
haylan-18
haylan-18

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu çok iyi.işkence sahnelerinde kendimi zor tuttum.
butterfly-effect-ashton
butterfly-effect-ashton

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Birkaç gün önce gene izledim,,,hülya_jr ye katılıyorum,film kutsal kitaba göre çekilmiştir ama daha cok hatta nerdeyse tamamı incil ağırlıklıdır.Filmde devamlı Meryem Annemizin yanında gezen bi kadın vardır ; Maria Magdelena (monica belluci) o kötü kadınken onu Yahsuah ın yanına getirirler ve taşlamak istediklerini söylerler,,,Yahsuahın cevabı ise ; ' aranızda günahı en az olan kimse ilk taşı o atsın ' ve kimse taşlayamadan oradan ayrılır,o olaydan sonra kadın devamlı Yahsuah ın yanında bulunur... Hallelujah ?
womenaglex
womenaglex

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok kötü işkence sahneleri Vardı.Yanlız dinsel açıdan islamiyette hz isanın(a.s) çarmıha gerildiği kabul edilmiyo diye biliyorum.Mel-gibson muhteşem iş yapmış lütfen 18 yasındakı kucukler izlemesin.Yiyenim 10 yasında izledi ve bunalıma girdi:S