film sadece yönetmenliğini mel gibson’un yaptığı için ses getirdi,yani bugüne kadar Hz.İsa’nın haytını anlatan birçok film çekildi.bence bu filmde daha kötüsü vardı,çünkü ayrıntılı bir hayat hikayesinden çok resmen bir işkence filmi izledikbana göre kötünün bile altında olan bir film
James cavizel’ın oyunculuğu dışında çok yetersiz, başarısız, sıfır içerikli bir film. adamlar bir Peygamberle, dinle ilgili bir film yapıyor ama dini hiçbir mesaj içermiyor. baştan sona Hz.İsa’ya işkence var ama ne için ,ne uğruna, hangi mesaj için çekiliyor işkenceler belli değil! gerçekten Hz.İsayla ilgili film izlemek isterseniz yukarıda tutku ile ilgili haberler kısmında 'Tutku iyiydi ama' başlıklı habere tıklayarak 'The Messiah' isimli film hakkında bilgi alabilirsiniz. Fragmanı dışında filmi daha izlemedim ama güzel bir yapım olduğuna eminim. tutku yerine bu filmi öneririm.
garip olan birşey VARKİ BAZILARIMIZA GÖRE HRİSTİYAN MİSYONERLİĞİ YAPAN FİLM YİNE O BAZILARIMIZA GÖRE YAHUDİLERE SUÇU ATMAKLA İYİ BİŞEY YAPIYO GİBİ.ASLINDA SUÇ ATTIĞINI KİMSE BİLEMEZ DE.. FİLMİN SEYİRCİ KİTLESİ BU YAPILAN YORUMLARDAN DEĞİLDE GAZETEDEKİ HABERLERDEN DAHA ÇOK ETKİLENDİ.