ve-lii
4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film manyak güzel .Film de en çok Hektor u sevdim adının tarihte anılması için saçmalayan herifi hiç sevmedim beni sinir etti.Yanlız Film kesinlikle izlenmeli.
film tek kelimeyle müthiş.bu filmde brat pitte çok sinir oldum nedenini ordaki bi sahneyi izleyince anlıycaksınız.feci bişeydi.kesinlikle ve kesinlikle izlenmeli.10/10
manyak bi filimdi 2 kez izledim defalarcada izleyebilirm.oyuncaların perfonmasını beğendim eric bananın oyunculuğu süperdi. kız arkadasımla özel bi yeri olduğu için unutamadığım filimler arasında 10/10
Filmi izlerken resmen içinde gibisiniz sanki. Savaş sahneleri çok etkileyiciydi ve konu akışı da gayet güzeldi. İzlemeyenler vakit kaybetmeden izlesin bence.
bu filmi bilmeyen yoktur sanırım.. bilmeyen varsa bile en yakın zamanda bilsin!! yorumlarda beğenenlerin oranı da az bence.. bu film daha iyi şeyleri hakediyo...