Truva
4,4

filmkurdu
filmkurdu

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film beklentilerinizi karşılıyor.oyunculuklar çok iyi ama senaryodaki kopuklukları anlayamadım.bu kadar sağlam bir yapımda bu kadar kopukluk bence olmamalıydı. 10/7
sinema
1 ziyaretçi
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt ve Eric Bananın performansları harikaydı gerçekten. Mükemmel bir film.

Koskoca 150 dakika nasıl birden geçti anlamadım. 10/10
filmkopat
filmkopat

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sahneler ve savaş harika.hatta savaş sahnesi en bol film diyebilirim.Ama brad amcamızdaki duygu eksikliği filmede yansıyor.daha duygulu olabilirdi ne bileyim böyle braveheart gibi falan bizi derinden yaralayabilirdi ama sadece görsel bir show var...tabi izlemeye değer orası ayrı bir konu.
serial-06
serial-06

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi tüm yönleriyle anlayabilmek icin cok geniş bi acıyla bakmak lazım ki bunun için yeterli bi alt yapının olması lazım.:) Brad Pitt in oyunculuguna zaten sözum yok ama eric bana nın performansı da cok etkileyiciydi.Hikaye zaten 10 numara.
Betsky
Betsky

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film fena değil ama bu puanı haketmiyor. Savaş sahneleri dışında fazla bir şey bulamadım. Akıcılık iyi ama duygusallık katmaya çalıştıkları sahneler cidden kötü. Filmin olumlu yönlerinden biri Eric Bana olmuş gerçek bir savaşçı gibi oynamış. Brad Pitt daha çok aksiyon filmlerine yakışıyor. Senaryo iyi fakat oyunculuk Eric Bana dışında etkileyici değil. 10/7
19-kaan-86
19-kaan-86

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sürükleyici atraksyon doLu bir Flim ama..Elazıq:) versıon u daha guzel:=)
canavar-berk
canavar-berk

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gsl bir filmdi.xD tr versıyonu da cok komık tı xD
pergelist
pergelist

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu filmi sevenler, bir de helen of troy (1956) ve helen of troy (2003) filmlerini izlesinler. 1956da çekilen, benim favorim. homerosa sadık kalmış bir senaristin elinden çıkmış gibi.
semahos
semahos

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film sinemada izledim sonra vcd sini aldım yine izledim yetmedi yine izledim oda yetmedi tatile giderken aldım yanıma orda da izledim. izlemeye doyamadığım ender filmlerdendir hectorun ve ashilin öldüğü sahneler filmin en vurucu sahneleri ayrıca düşman askerlerinin truvanın surları önüne gelip truvalı askerlerle savaştığı sahnede muhteşemdi. ben her ne kadar brad pitti çok sevsem de bu filmde eric bana brad pitti geride bırakan bir performans sergilemiş.
katılıyorum eric bana gerçekten bir harikaydı bu filmde... hulkta izlemiştim eric banayı ama troyda bi başkaydı harika bi performans sergilemiş
selflife
selflife

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hektıııııııııııırrrrrrrrrr... yeter... : )
1903erhan
1903erhan

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gladyatör ve truva bu tarzda benim en iyilerim. Harika film. brad pitt çok iyi gerçekten. 10/10
elifozcan93
elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kadrosu fena degil..ama brad bu filmde harika iş çıkarmışş..zaten bu film için kilo almışş adam...sonra o kiloları nasıl veriyolar bende anlamıyom..
alba42
alba42

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Brad Pitt ten bu oyunculugu beklemezdim.Gerçekten iyi iş çıkarmış.Güzel bir savaş filmi.İnsanı tatmin ediyor.
Ceren S.
Ceren S.

16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Abartısız bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.. Harika bir savaş filmi olmuş hala izlemeyen varsa gerçekten çok büyük kayıpta bu arada filmin soundtracki de gerçekten çok hoştu.. 10/10 bundan azı haksızlık olur..
thehoperoad
thehoperoad

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ya ben bu filmi indirmek istiyorum nasıl indireceğim yaaa bana biri hazır ve tek linkli bulamaz mı yardımcı olun lutfenn acil lazım