berk-ay1987
6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güsel.ben en çok hector karakterini beğendim.orlandoda karizmayı bayaa çizdirmiş bu filmde.sonuç olarak mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir film.(brad pitt'e de uzun saç yakıçmış ama ayrı bir hava katmış kerataya)
bence tarihi açıdan çekilmiş en iyi filmlerden biri...oyuncuların hepsi çok iyi...konu zaten süper...söylenecek fazla bir şey yok yani...her daim izlenebilirbir film
Bu zamana kadar izlediğim en kaliteli savaş filmlerinden biri truva dır. savaş sahneleri , görsel efekleri , gerçekciliği , izlenmesi gereken bir film ..
Yönetmenin oyuncu seçimleri çok iyi şımarık, kendini beğenmiş Achill-Brad Bitt, ve mütavazı, kendini her hangi bir şey için ispatlama mecburiyeti hissetmeyen Hector-Eric Bana oyuncu seçimlerini yaparken canlandıracakları karektere yakın karekteristik özellikler barındıran oyuncular seçilirse başarı şansıda o derece yüksek olur bence ve yönetmende Truva' da bunu yapmış ve neticesini almıştır. Bu filim için, Eric Bana takib edilmesi gereken bir oyuncu, Brad Bitt sermayesinden yiyen, Orlando Bloom :) arada kaynamış
hakkaten güzel film olmuş yaff bencede izleyin yani oyuncular falan bide olaya tarih açısından bakarsak bende bi tarihciyim güzel kurgulanmış bi film öneririm izleyin...
Film manyak güzel .Film de en çok Hektor u sevdim adının tarihte anılması için saçmalayan herifi hiç sevmedim beni sinir etti.Yanlız Film kesinlikle izlenmeli.