Ceren S.
16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Abartısız bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.. Harika bir savaş filmi olmuş hala izlemeyen varsa gerçekten çok büyük kayıpta bu arada filmin soundtracki de gerçekten çok hoştu.. 10/10 bundan azı haksızlık olur..
mükemmel sahneler.. mükemmel görüntü efektleri. mükemmel çekimler...
filmi izledikten sonra , Kingdom Of Heaven vizyona girene kadar , Orlando Bloom dan nefret ettim.. hala izlemeyen var mı bilmiyorum ama..izlemediyse çook şeyler kaçıroyor.. 10/10
hele Achillus in Hectorla dövüşmeye gittiği sahne ve çağırışı muhteşem...hectoooorrr...hecctorrrrr....
brad pitt ve eric bana nın müthiş performansıyla film bence unutulmazlar arasına girer.savaş sahneleri gerçekten müthiş.mutlaka izlenmesi gereken bi film.filmin sonunda mutlaka orlando bloom dan gıcık kapacaksınız emin olun:) film 10/10
brad pitt ve eric bana tam birer savaşçı ama savaşçıların da insan olduğunu unutmamak gerektiğini hatırlatan bir film..kaç kere izlediğimi saymadım hala da izlerim herkese de tavsiye ederim.. bu arada haketmeyen filmler bu kadar puan alırken bu filme verilen puan bana çok az geldi doğrusu.. benden 10/9.9 [hiç bi film kusursuz değildir;)]
Tek kelimeyle mükemmel bir film (10/10). Sadece müzikleri için bile izlenmeye değer. Unutmadan; film bittiğinde oynayanların isimleri kaymaya başladığındaki müziği kesinlikle dinleyin, müthiş etkileyici bir şarkı.