Truva
4,4

Ceren S.
Ceren S.

16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Abartısız bir başyapıt olduğunu düşünüyorum.. Harika bir savaş filmi olmuş hala izlemeyen varsa gerçekten çok büyük kayıpta bu arada filmin soundtracki de gerçekten çok hoştu.. 10/10 bundan azı haksızlık olur..
raul-fb
raul-fb

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
mükemmel sahneler..
mükemmel görüntü efektleri.
mükemmel çekimler...

filmi izledikten sonra , Kingdom Of Heaven vizyona girene kadar , Orlando Bloom dan nefret ettim..
hala izlemeyen var mı bilmiyorum ama..izlemediyse çook şeyler kaçıroyor..
10/10

hele Achillus in Hectorla dövüşmeye gittiği sahne ve çağırışı muhteşem...hectoooorrr...hecctorrrrr....
labirent143
labirent143

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
10dan fazlasını hakediyor
muro
muro

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
brad pitt ve eric bana nın müthiş performansıyla film bence unutulmazlar arasına girer.savaş sahneleri gerçekten müthiş.mutlaka izlenmesi gereken bi film.filmin sonunda mutlaka orlando bloom dan gıcık kapacaksınız emin olun:) film 10/10
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tarihte yasanmıs bır mıtolojıyı en ıyı sekılde acıklayan troy brad pıtt in yorumuyla muthıs bır hız kazanmıs.
cygr
cygr

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film 10 da 10 luk. ben en çok hektoru sevdim.savaş sahneleri ustaca çekilmiş ve çok gerçekçi.izleyin
jQsmin
jQsmin

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
brad pitt ve eric bana tam birer savaşçı ama savaşçıların da insan olduğunu unutmamak gerektiğini hatırlatan bir film..kaç kere izlediğimi saymadım hala da izlerim herkese de tavsiye ederim.. bu arada haketmeyen filmler bu kadar puan alırken bu filme verilen puan bana çok az geldi doğrusu.. benden 10/9.9 [hiç bi film kusursuz değildir;)]
rusher2008
rusher2008

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence ; Brad Pitt'ede sorsalar en iyi filminiz hangisi diye ? Oda '' Troy '' cevabını verirdi herhalde...
hbayburtlu1981
hbayburtlu1981

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
böyle bir filme bu puan az kalmış bence. nasıl eleştirilebilir ki böyle bir film. 10 üzerinden 10 luk bir film bence. mutlaka izlemelisiniz.
oogultay
oogultay

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film (10/10). Sadece müzikleri için bile izlenmeye değer. Unutmadan; film bittiğinde oynayanların isimleri kaymaya başladığındaki müziği kesinlikle dinleyin, müthiş etkileyici bir şarkı.
pnrsn
pnrsn

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
şu filmi 150 kere izledim .. 150 side keyifliydi yaa.. pitt e dövüş klübünden sonra ilk defa bukadar hayran kaldım.. hele o hector.. budur yaa..
erdem-fb1
erdem-fb1

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşalr bence bu film harika bir film. Şimdiye kadar izlediğim en iyi savaş filmlerinden. Brad pitt'in oyunculuğu yetiyo zaten
honours90
honours90

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel...
burcu-sozay
burcu-sozay

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Biz arkadaşlarla gitmiştik ve sonunda da duygulanmıştık. Olay Orlando Bloom ve Brad Pitt sayesinde güzel bir şekilde ortaya kunulmuş ve harikaydı.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
manyak güzel tarihi bir film :) diyecek laf bulamıyorum.