Truva
4,4

nagi--brad
nagi--brad

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu film anlatılmaz sadece yaşanır...harika bir kadro ve unutulmaz bir film....o sahneler hafızalardan silinmiycekkk...çok etkileyici ve sürükleyici
mete902
mete902

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filimde birçok farkı konu çok güzel bir şekilde işlenmiş özellikle eric bana harika bi performans sergiliyor
oya-2
oya-2

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
en az bu filmi 20 defa izledim ve çok keyif aldım.bence bu kadar az puanı haketmiyor.
cihanayger
cihanayger

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir film izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..10
Brevetrest
Brevetrest

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Böyle Bir Film Olmaz Bir Daha Özellikle Briseis miydi adı manyak guzel kızdı ama hakkını yememek lazim cidden gelmiş geçmiş en iyi film
The--Recep
The--Recep

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken tarihi bir destan.eric bana çok muhteşem bir performans gösterdi.brad pitt de iyiydi ama eric bana ayrı.ayrıca brian cox(agamemnon) un performansını da çok beğendim.mükemmel bir oyuncu kadrosu
mrs-durden
mrs-durden

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tam bir sinema şenliği. oyuncular süperdi . brad pitt ve eric bana yı karşı karşıya getiren sahneler süperdi. filmde çok güzel aşk sahneleri de wardı.bu arada Heleni daha güzel bi kadın oynayabilirmiş.
dubleman
dubleman

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bu film için ne söylenebilir ki. Her yönüyle harika bir film.
creed666
creed666

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
kadro iyi konu saglam bir hikaye görsellik züper tek eksik olan sey bizim topraklarımızda bulunan efsaneden garip bir pay almamız...filmde kullanılan sahte truva atının gösterim icin getirilmesi ..film süper olaylar traji komik..
duygu-1993
duygu-1993

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence harikaydı.kelimelerle anlatamıyorum.kaç kerre izlediğimide hatırlamıyorum doğrusu.oyuncularda bir harika daha ne diyebiirimki
gaziodtu
gaziodtu

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi tarihi filmdi.oyuncuların performanslarını da çok beğendim.özellikle hector(eric bana)ve brad bitt i çok beğendim.izlemeye değer bi film
themeltdown
themeltdown

17 Nisan 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle gladyatörden sonra yapılmış en iyi epik film. brad pitt beni çok şaşırttı çünkü ondan böyle bir performans izlemek her zaman nasip olmuyor. ama bence en iyisi eric bana ydı. çünkü herşeyiyle mükemmeldi. salon hectorcular ve aşilciler diye ikiye ayrılmıştı(o kadar etkiliydi) eğer izlememiş olma talihsizliğini yaşıyorsanız hemen gidip dvd sini izleyin.
otsiola
otsiola

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
mitolojiye göre aşilin fiziksel yapısının yanında brad pitt biraz cılız ve sıska kalmış ama yine de savaş sahneleri ve oyuncukla müthiş bir sinema eseri
potasyum
potasyum

13 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
o kadar güzeldiki,hem güzel hem duygusal,hectorun aşille teketek savaşmaya giderken oynadığı sahnede hüngür hüngür ağlamak istedim
oguzcetin990
oguzcetin990

20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
$imdiye kadar izlediim en iyi sava$ fiLmi oLup Brad Pitt ve, Eric Bana nin performasnlarini cok begendim...Ayrica fiLmin içinde duyguda var :)