daha ayrıntılı olarak anlatılmalıydı ve neredeyse 5 saatlik bir film olmalıydı çünkü aşil öldükten 10 yıl sonra troya savaşı sona ermiş.ayrıca türkiyede truvada çekilmeliydi ama hollywood bizim ülkemizde çekim yapmak ister ama çekse bile en varoş yerlerde çeker ülkemizi öyle gösterirler
Ben henüz filmi izleyemedim....Ama Filmin Fragmanlarından anladıgım Benzeri çok yapılan tarihi bir aksiyon filmi oldugu...Yani bir Cesur Yürek Ya da Vatansever vari bir film olmalı ki bence hiçbirinin eline su dökemez...Bu filmin benim için tek önemi Türk turizmine sağladığı ve sağlayacağı yararlardır...İyi seyirler...
Film fena değil ama bu puanı haketmiyor. Savaş sahneleri dışında fazla bir şey bulamadım. Akıcılık iyi ama duygusallık katmaya çalıştıkları sahneler cidden kötü. Filmin olumlu yönlerinden biri Eric Bana olmuş gerçek bir savaşçı gibi oynamış. Brad Pitt daha çok aksiyon filmlerine yakışıyor. Senaryo iyi fakat oyunculuk Eric Bana dışında etkileyici değil. 10/7
insanlar bu filmi neden bu kadar abartıyorlar bi türlü anlamış değilim.Tamam çok para harcanmış olabilir,brad pitt oynuyor olabilir, konusunu çok ünlü bir destandan da almış olabilir ama bunlar bir filmin iyi olduğunu göstermez.Adamlar öyle bir promosyon yapıyorlar ki herkes filmi şaheser sanıyor.Tamam filmin berbat olduğunu falan iddia etmiyorum ama o kadar gündeme gelmeyi hak ettiğini de düşünmüyorum.Bana göre sıradan bir filmin ötesine geçemedi.
Filmin senaryo ve anlatım yönünden eksikleri vardı bence ama Eric Bana ve Brad Pitt' in oyunculukları muhteşemdi.Rolleri ancak bu kadar inandırıcı olarak canlandırılabilirdi.
Bu film "Brave Heart" gibi dünyanın en iyi filmine göre çok başarısız bir tarihsel film. Ancak şunu söyleyeyim bu eser izlenecekse Brad Pitt gibi bir şımarık aktör sayesinde değil Eric Bana gibi rolünün hakkını veren "Hector" karakteri sayesinde izlenir.