brad pitt ve eric bana nın müthiş performansıyla film bence unutulmazlar arasına girer.savaş sahneleri gerçekten müthiş.mutlaka izlenmesi gereken bi film.filmin sonunda mutlaka orlando bloom dan gıcık kapacaksınız emin olun:) film 10/10
içimden bi kere daha yorum yapmak geldi...ilk seyrettiğinizde bilmiyorum filmin...bazı hatalarını görüp görmediğinizi..ama ben 3 defa izledim...hani diane kruegerin hectola konuştuktan sonra makyajlı olduğu söylendi...bide kralın hectorun cesedini istemek için achillese gittiğinde çadırın hemen biraz arkasında bi kişinin gölgesi olduğu söylendi...ama ben sinemada denk eldiğim zaman iyice incelemeye çalıştım ama yine fark edemedim....bide savaş sahnelerinin çok yakın çekim yapıldığı vede hızlı çekildiği acı bi gerçek....ama filmin o kadar reklamı yapıldı fırtınası bitti...biz bi adamakılı reklamını yapamadık....ona yanıyorum...bi atını getirttik..oda nye yarar...ama her zaman bu filmde eric bananın brad pitten biaz daha üstün oynadığı fikrini savunuyorum...:))
sigmund freud ;filmde tanrılara hiç yer verilmemiş diyorsun ama film boyunca sürekli tanrılardan bahsediliyor! tekrar söylüyorum film tüm oyuncu kadrosuyla süperdi
zvezdel84çok güzel sölemişsin.. tebrikler...Helen’in güzelliği, Hector’un cesareti,Achilles’in saldırganlığı ve asiliği ve Paris’in korkaklığı bu filmde bir arada.....
izlediğim en iyi filmlerden biri..bir çok eleştirmen homeros’un ilyada destanına uymayan bir film diyte nitelemiş..fakat onlara söyleyeceğim tek şey senaristin ellrini öpsinler..içersinde doğa üstü bir çok olay barındıran bir kitabı ayakları yere basan gerçek budur dedirtecek hale getirmiş senarisler..film tek kelimeyle muhteşem..
brad pitt'i brad pitt yapan film bana göre truvadır.Ama bu filmde öyle biri var ki Brad pitt'i bile dışarıda bırakıyor o da Eric Bana. Herkesin İzlemesini tavsiye ederim.Koltuğuzdan kalkamayacaksınız