mrs-durden
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tam bir sinema şenliği. oyuncular süperdi . brad pitt ve eric bana yı karşı karşıya getiren sahneler süperdi. filmde çok güzel aşk sahneleri de wardı.bu arada Heleni daha güzel bi kadın oynayabilirmiş.
izlediğim en iyi tarihi filmdi.oyuncuların performanslarını da çok beğendim.özellikle hector(eric bana)ve brad bitt i çok beğendim.izlemeye değer bi film
gerçekten müthiş bir filmdi brad pittin olması ayrı bi mükemmellik zaten izlediğim çoğu savaş filminden güzeldi bence beğenmeyen insanların içinde bile birşeyler wardır bu filme karşı!!!
İLyadayı da okumuş biri olarak gerçekten çok güzeldi.Bi kere yönetmenin bakış açısı çok güzeldi.Tabi bazı sallamalar hoş olmamış ama.bi de alt yazılarda neden akhilleus demiş?Ya da bazı bölgeler var türkçesi olan onların nedn deişik yazmış anlamadın(teselya)...neyse ama film süperdiiiiii
mükemmel sahneler.. mükemmel görüntü efektleri. mükemmel çekimler...
filmi izledikten sonra , Kingdom Of Heaven vizyona girene kadar , Orlando Bloom dan nefret ettim.. hala izlemeyen var mı bilmiyorum ama..izlemediyse çook şeyler kaçıroyor.. 10/10
hele Achillus in Hectorla dövüşmeye gittiği sahne ve çağırışı muhteşem...hectoooorrr...hecctorrrrr....
Nedense eleştirmenler hatta filmin oyuncuları filmi çok eleştirmişti. Anlayamadım ben filmi çok beğendim. Geçen hafta Truva antik kentini ziyaret ettim. O nedenle filmi tekrar izledim. Çok iyi film. Filmde kullanılan atı da Çanakkale de gördüm. Çok güzel bir deneyimdi herkese bu deneyimi yaşamalı.
Savaş anındaki gerilimi çok iyi yansıtıyor, diyaloglar güzel. Duygudan duyguya sokuyor. Filmden soğutan herhangi bir saçmalık yok. İzlediğim en iyi savaş filmi.