Truva
4,4

The--Recep
The--Recep

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken tarihi bir destan.eric bana çok muhteşem bir performans gösterdi.brad pitt de iyiydi ama eric bana ayrı.ayrıca brian cox(agamemnon) un performansını da çok beğendim.mükemmel bir oyuncu kadrosu
1903erhan
1903erhan

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gladyatör ve truva bu tarzda benim en iyilerim. Harika film. brad pitt çok iyi gerçekten. 10/10
nergisaras
nergisaras

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
konu bildik ama yapım başarılı.. gerçekten savaş sahneleri güzel.. brad pıtt den beklediğimden iyi performans.. izlemeye değer..
denise-001
denise-001

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Başyapıt.müzikler sahne çekimleri oyuncular yönetmen hikaye herşey dört dörtlük.izlememek kayıp olur
otsiola
otsiola

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
mitolojiye göre aşilin fiziksel yapısının yanında brad pitt biraz cılız ve sıska kalmış ama yine de savaş sahneleri ve oyuncukla müthiş bir sinema eseri
tarikakay-26
tarikakay-26

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
manyak bi filimdi 2 kez izledim defalarcada izleyebilirm.oyuncaların perfonmasını beğendim eric bananın oyunculuğu süperdi. kız arkadasımla özel bi yeri olduğu için unutamadığım filimler arasında 10/10
erdem-fb1
erdem-fb1

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşalr bence bu film harika bir film. Şimdiye kadar izlediğim en iyi savaş filmlerinden. Brad pitt'in oyunculuğu yetiyo zaten
alphiigs07
alphiigs07

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hayatımın filmi denebilir en az 10 kere izlemişimdir özellikle hector la aschille in düello sahnesi unutulmaz 10/10
cygr
cygr

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film 10 da 10 luk. ben en çok hektoru sevdim.savaş sahneleri ustaca çekilmiş ve çok gerçekçi.izleyin
yasin86derici
yasin86derici

23 Şubat 2005 tarihinde eklendi
2004 yılı içinde izlediğim en iyi film.kısaca bu filmi beğenmeyen ölsün diyorum.
hbayburtlu1981
hbayburtlu1981

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
böyle bir filme bu puan az kalmış bence. nasıl eleştirilebilir ki böyle bir film. 10 üzerinden 10 luk bir film bence. mutlaka izlemelisiniz.
Oktay K.
Oktay K.

12 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Gerçek olduğunu asla öğrenemeyeceğimiz ama benim inandığım tarihin en büyük savaşının destansı filmi bence bir harika,bu filmde eleştirebileceğimiz tek şey filme eleştirilecek bir şey katmamaları olmasıdır Teşekkürler Wolfgang Petersen Teşekkürler Warner Bros
santi-7
santi-7

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok iyi bir film. Mutlaka izlenmeli...
esp-explorer
esp-explorer

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir filim artık böyle filimler çekilmiyor 10/10
rusher2008
rusher2008

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence ; Brad Pitt'ede sorsalar en iyi filminiz hangisi diye ? Oda '' Troy '' cevabını verirdi herhalde...