BRN-TNCR
7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Birden fazla izlediğim ve tekrar izleyebileceğim nadir filmlerden. Türünün e iyilerinden bence. Kadrosu için bile izlenmeye değer. Keşke Türkiyede çekilseydi diyor insan..
bu filmi sevenler, bir de helen of troy (1956) ve helen of troy (2003) filmlerini izlesinler. 1956da çekilen, benim favorim. homerosa sadık kalmış bir senaristin elinden çıkmış gibi.
kadro iyi konu saglam bir hikaye görsellik züper tek eksik olan sey bizim topraklarımızda bulunan efsaneden garip bir pay almamız...filmde kullanılan sahte truva atının gösterim icin getirilmesi ..film süper olaylar traji komik..
Bu film kesinlikle Kralın dönüşüne kafa tutabilecek kalitede olacak.ve kesinlikle oscara layık bi film olacak.Burdan söylüyorum,21 mayıstan sonra haklı çıkacağımdanda eminim
Bence çok iyi bir filmdi.Gerçekliğe gelince daha önce tüm memleket truva efsanesini ezbere biliyomus gibi bir tavır takınıyo masalla.Zaten millet olarak bu tür yazılı kaynakları cok iyi takip ederiz.Bi de tüm kahramanları filme ayrıntılı koysalar film 5 saat olurdu heralde.Sonuna bile az vakit kaldı die şikayet ediyosunuz bi de diğer kahramanlar nerde diyosunuz.Brad Pitt ve Eric Bana çok iyi oynadıkları için iki kahraman üzerinde durmaları yeterli olmuş.Filmin bizim ülkemizde yapılmasına gelince nerde yapıcaklar ve ne şartlarda yapıcaklardı die sormak da lazım.Kapadokya'da bole filmler çekilmez.Adamlar maddi seyleri ve bizim resmi izinlerimizle ugrasmamislarsa bu konuda sadece onlari suclamak dogru olmaz.Adamlar gelcekte izin alcakta milyon dolarlarlık devasa set kuracak sonra saçmalıklarla uğraşacak.Yok bole bisi.Ben de isterdin burda çekilmesini ama gerçekçi olmak lazım.Ayrıca film nerde çekildiği filmin kalitesini etkilemiyo.Film gidilmeye fazlasıyla değer
Tek kelimeyle mükemmel bir film (10/10). Sadece müzikleri için bile izlenmeye değer. Unutmadan; film bittiğinde oynayanların isimleri kaymaya başladığındaki müziği kesinlikle dinleyin, müthiş etkileyici bir şarkı.
bügüm filmi 11. kez seyrettim seyrettiğim en güzel fim diyebilirim ayrıca eric bana gibi bir yakışıklıyı tanıttı savaş sahneleri muhteşemdi özellikle hector ve achillesin ikili sahnesi çoooook güzeldi orlanda eric ve brad üçlüsü filmi götürüyordu aslına fazla kalınmamış ama bu hali daha iyiydi brad pitt yerine eric bana büyük bir çıkış yaptı