Truva
4,4

gaziodtu
gaziodtu

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi tarihi filmdi.oyuncuların performanslarını da çok beğendim.özellikle hector(eric bana)ve brad bitt i çok beğendim.izlemeye değer bi film
mimren18
mimren18

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
pitt bu filmde ilk defa tarihi bir filmde oynuyor ve bununda altından kalkıyor. muhakkak izlenmeli.
finallyfree89
finallyfree89

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
brad pitt e bu rol yakışmamış oyunculukta bir naturellik göremedim bazı kamera hataları vardı bir de şunu anlamadım wolfgang peterson hiç mi kamera kullanımı dersi almamış o açılar neydi öyle çözümlemeler başarısız ve kareler oldukça bulanıktı kurgusal olarak zaten bir miti konu alıp işlemişler sadece final oldukça profesyonelce kurgulanmış onu da saymazsak başarısız bir filmdi
realist1526 R.
realist1526 R.

7 Mart 2015 tarihinde eklendi
klasikler içine girebilecek bir yapım.abartılı olsa da güzel.
yigit1539
yigit1539

29 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Ayrıca DoEXİS^^ aynı yazarın Savaş Dalgaları adlı romanı da çok iyi.. Onlardan birini çekseler harika olur!!
dhamir-
dhamir-

7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
valla bu film hakkında bişey söyliyemiyecem gelmesini bekliyoruz bide unutmadan filmin galası türkiyede yapılacak diyorlardı ne oldu.
joopoolg
joopoolg

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ayrıca filmin çekimlerinde bir ciddiyetsizlik ve hafiflik hissediliyor...
cerengonurtay
cerengonurtay

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim.oyuncular özellikle çok iyi.film gerçekten güzel ya
fazilzepzeki
fazilzepzeki

24 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
film müzikleri hariç güzeldi ve vizyonda seyretmeye değer iki filmden biri bence........ama oscar lık bir şey göremedim
kepce29
kepce29

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
filmde brad pitt beklediğimden daha az karede görünüyor.film beni hayal kırıklığına uğrattı.kafamda çok farklı bir truva vardı.HEKTORu çok sevdim bence filmin tek kahramanı hektordu.achellis ise tam bir ölüm makinesiydi.özellikle o yunan kralına gıcık oldum.adamdaki hırsa hayret ettim.
funlife
funlife

9 Haziran 2004 tarihinde eklendi
idare eder işte ama truva atı hakkaten çok uyduruktu
süpernova-2
süpernova-2

26 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
yorumları okuduğum kadarıyla çoğunuz filmi beğenmiş.ben beğenmedim açıkçası.nedenine gelince:filmin senaryosu orjinaline sadık kalmamış.truva tarihte yaşanmış bir savaş.eğer siz de tarihte yaşanmış bir olayı anlatmak istiyorsanız kesinlille orjinaline sadık kalmanız gerekir.kafalarına göre senaryoyu değiştirmişler.böyle saçmalık olur mu.lütfen truva savaşının tarihini okuyun.eminim hak vereceksiniz bana
rask0lnikov
rask0lnikov

23 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Tek kelimetle mükemmel helede Brad Pitt in 42 yaşında olduğunu düşünürsek...
lctr29
lctr29

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filim güzel bi filim ama brad pitt yakışmamış bu role bence ama eric bana cup diye oturmuş ama yinede zevkli bi filim
-shadow-
-shadow-

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi..Özellikle achilles in savaş sahneleri..tavisye ederim..