gaziodtu
6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi tarihi filmdi.oyuncuların performanslarını da çok beğendim.özellikle hector(eric bana)ve brad bitt i çok beğendim.izlemeye değer bi film
brad pitt e bu rol yakışmamış oyunculukta bir naturellik göremedim bazı kamera hataları vardı bir de şunu anlamadım wolfgang peterson hiç mi kamera kullanımı dersi almamış o açılar neydi öyle çözümlemeler başarısız ve kareler oldukça bulanıktı kurgusal olarak zaten bir miti konu alıp işlemişler sadece final oldukça profesyonelce kurgulanmış onu da saymazsak başarısız bir filmdi
filmde brad pitt beklediğimden daha az karede görünüyor.film beni hayal kırıklığına uğrattı.kafamda çok farklı bir truva vardı.HEKTORu çok sevdim bence filmin tek kahramanı hektordu.achellis ise tam bir ölüm makinesiydi.özellikle o yunan kralına gıcık oldum.adamdaki hırsa hayret ettim.
yorumları okuduğum kadarıyla çoğunuz filmi beğenmiş.ben beğenmedim açıkçası.nedenine gelince:filmin senaryosu orjinaline sadık kalmamış.truva tarihte yaşanmış bir savaş.eğer siz de tarihte yaşanmış bir olayı anlatmak istiyorsanız kesinlille orjinaline sadık kalmanız gerekir.kafalarına göre senaryoyu değiştirmişler.böyle saçmalık olur mu.lütfen truva savaşının tarihini okuyun.eminim hak vereceksiniz bana