FİLİM GÜZEL AMA 1 NUMARA DEÐİL ANLIYAMADIÐIM NOKTA YÜDE 63 LÜK ÇOK BEÐENME ORANIYLA BEYAZPERDE KOURLARI NASIL ŞEÇTİ YA BU YORUMLARDA SALLIYORUZ YADA BU İŞTE TUHAFLIK VAR
Film hakettigi yerin çok çok ustunde...Özelliklede pitt hayranlarının bu filmi bu kadar yukselttiklerini dusunuyorum.***EN ÇOK SASIRDIGIM NOKTA İSE BEYAZPERDEDE DUZENLENEN ANKETTEN 1. ÇIKMASI OLDU...2004’UN EN İYİ FİLMİYMİS...Burda yapılan anket dogrultusunda tabi
Filmin çıkış noktası şimdiye kadar yapılmış en görkemli film diyeydi. Ama LOTR'u seyreden hiçkimse ondan görkemli olduğunu söyleyemez. Film bundan dolayı hayal kırıklığı olabilir ama bence son derece iyi bir filmdi. Çekimler, müzikler, savaş koreografileri, karakterlerle çok sürükleyiciydi.
Bir de anlamadığım bir şey var. Türkiye'de sürekli Achilles, Aşil diye anlatılır, derslerde böyle geçer, hatta bu hikayeden gelen aşil tendonumuz vardır. Ama filmde ona sürekli Aşil yerine Akilıs diyorlardı. Biz mi yanlışız, onlar mı yanlış? Yoksa Titanik-Taytanik'deki gibi bir durum mu bu da?
Çok güzel yorumlanmış tarih kokan bir film.Setler ve mekan film için başarılı bir şekilde dizayn edilmiş.Pitt ve Bana karakterlerine tam oturmuş oyuncular.Ayrıca Pitt'in estetik dövüşüde mükemmel
ne denilebilirki tek kelimeyle harika bir film ancak fragmanda filmden önemli sahneleri göstermeleri film sırasında pek te etkilenmemenize sebep olmuş tıpkı vizontele filminin fragmanında bütün espirilerininn gösterilmesi gibi olmuş yani ancak her şeye rağmen harika bir film mutlaka izleyin
film gerçekten çok güsel.ben en çok hector karakterini beğendim.orlandoda karizmayı bayaa çizdirmiş bu filmde.sonuç olarak mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir film.(brad pitt'e de uzun saç yakıçmış ama ayrı bir hava katmış kerataya)
film çok güzeldide SanKi BAşRol 3 kişiNindi NeDen BRat PiTt öNe ÇıkaRılMışki..Tabi en Yakışıklısı Ondan:) beklediğim gibi Çok fazla kan yok tam kıvamında. Aşkk için yapılmıyacak şey yok :)
Bence bu yapım bir sinema filminden öte çok figüranlı bir belgeseldi. Bilinen hikayeye yeni hiç bir şey katılmamış. İzlerken bir sonraki karede neler olacağını bilmek filmin tüm heyecanını öldürüyor. Titanikte geminin batacağını herkes biliyordu ama yönetmenin filme monte ettiği hikayeyi heyecanla izledik. Bu filmin tek artısı Hector karakteriydi. Onun dışında bence hayal kırıklığı....