Truva
4,4

Rebelheart
Rebelheart

26 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Güzel bir film ama Eric Bana’nın oyunculuğu daha bir ön plana çıkmış.Sonuçta izlenebilecek bir film..
cihat1976
cihat1976

24 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
çok iyi olmasa da izlenmeye değer bir film.Hektor rolünde Eric Bana yeteneği ve karizması ile filmin yıldızıdır.En çok yakışan tarihi karakterdi.
Sedatt G
Sedatt G

2 Haziran 2004 tarihinde eklendi
BU FİLMİN EN CAN ALICI SAHNESİ: TRUVA KRALININ OÐLUNUN CESEDİNİ ALMAK İÇİN ARCHİLLES’IN YANINA GİDİP ONUN ELİNİ ÖPMESİİ. GERÇEKTEN BEN BÖYLE BİR DÜŞMANLA SAVAŞMAK BANA BİR ONUR VERİRDİ. bU KADAR SOYLU BİR DAVRANIŞŞŞ. BİR YANDA KALLEŞ BİR YUNAN KRALI BİR YANDA TRUVA KRALI. ACHİLLES FİLMİ NERENDEN İZLEDİN. BÜTÜN TURVALILARI ÖLDÜRDÜLER. GERÇEKTEN BU FİLM İİİİ AMA KİLL BİLL KADAR DEÐİL.
aykanatd
aykanatd

27 Kasım 2004 tarihinde eklendi
filmde brad pitt'i hiç sevmedim.hele hektoru öldürünce dahada sinirlendim ama savaş sahneleri güzel
a-tangulu
a-tangulu

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filimn ülkemizde çekilmemiiş olması üzücüde olsa güzel sürükleyici bir filmdi karakterler oyuncular çok iyiydi..
Hilal S.
Hilal S.

10 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Filmin eleştirilebilecek hiç bir yanı yok. Özellikle yaşanmış bir hikaye ise. Ses görüntü ve içerik olarak gayet sağlam bir film.
Brad Pitt'ten başka Aşil'i canlandırabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
kral arthurdan sonra bir yansız film daha bunun savaş sahneleri daha çok ve gayet iyi.izlenilmesi gerekir.
The--Recep
The--Recep

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken tarihi bir destan.eric bana çok muhteşem bir performans gösterdi.brad pitt de iyiydi ama eric bana ayrı.ayrıca brian cox(agamemnon) un performansını da çok beğendim.mükemmel bir oyuncu kadrosu
thisrock93
thisrock93

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi ... brad pitt iyi iş çıkarmış ...
kbier
kbier

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sonunu bilerek izlemek kötü bir şey :)Ama görsellik çok güzel..8/10
kepce29
kepce29

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
filmde brad pitt beklediğimden daha az karede görünüyor.film beni hayal kırıklığına uğrattı.kafamda çok farklı bir truva vardı.HEKTORu çok sevdim bence filmin tek kahramanı hektordu.achellis ise tam bir ölüm makinesiydi.özellikle o yunan kralına gıcık oldum.adamdaki hırsa hayret ettim.
jordan85
jordan85

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Tam bir görsel şölen.Özellikle Pitt ve Bana nan kapışması müthişti
yeryuzu628
yeryuzu628

22 Ekim 2004 tarihinde eklendi
film cidden çok iyi olmuş arşiv yapıyorsanız dvdsi çıktı erıc bana çok iyi bir oyuncudur ama bu filmde kendini aşmış inanılmaz oynamış.Filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin
sevdenurarpaci
sevdenurarpaci

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
aranızda aşilin neden o son sahnede öldüğünü bilen var mı yani ayağından vurulduğu sahnede
nedeni yunan mitolojisine göre aşilin annesi tanrıçaydı aşilde yarı tanrıydı annesi oğlum hiç ölmesin diye onu ölümsüzlük kutsal suyuna sokmuşru sokarken ayağından tuttuğu içinde aşilin tek ölümlü yeri ayağı son anda ayağından da vurulunca orda ölüyor
pyloth
pyloth

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
10/10..Oscar almadığında çok şaşırmıştım. Gladiator kadar olmasa da çok iyi filmdi. Ayrıca Hector tam delikanlı adammış.;)