BU FİLMİN EN CAN ALICI SAHNESİ: TRUVA KRALININ OÐLUNUN CESEDİNİ ALMAK İÇİN ARCHİLLES’IN YANINA GİDİP ONUN ELİNİ ÖPMESİİ. GERÇEKTEN BEN BÖYLE BİR DÜŞMANLA SAVAŞMAK BANA BİR ONUR VERİRDİ. bU KADAR SOYLU BİR DAVRANIŞŞŞ. BİR YANDA KALLEŞ BİR YUNAN KRALI BİR YANDA TRUVA KRALI. ACHİLLES FİLMİ NERENDEN İZLEDİN. BÜTÜN TURVALILARI ÖLDÜRDÜLER. GERÇEKTEN BU FİLM İİİİ AMA KİLL BİLL KADAR DEÐİL.
Filmin eleştirilebilecek hiç bir yanı yok. Özellikle yaşanmış bir hikaye ise. Ses görüntü ve içerik olarak gayet sağlam bir film. Brad Pitt'ten başka Aşil'i canlandırabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.
kesinlikle izlenmesi gereken tarihi bir destan.eric bana çok muhteşem bir performans gösterdi.brad pitt de iyiydi ama eric bana ayrı.ayrıca brian cox(agamemnon) un performansını da çok beğendim.mükemmel bir oyuncu kadrosu
filmde brad pitt beklediğimden daha az karede görünüyor.film beni hayal kırıklığına uğrattı.kafamda çok farklı bir truva vardı.HEKTORu çok sevdim bence filmin tek kahramanı hektordu.achellis ise tam bir ölüm makinesiydi.özellikle o yunan kralına gıcık oldum.adamdaki hırsa hayret ettim.
film cidden çok iyi olmuş arşiv yapıyorsanız dvdsi çıktı erıc bana çok iyi bir oyuncudur ama bu filmde kendini aşmış inanılmaz oynamış.Filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin
aranızda aşilin neden o son sahnede öldüğünü bilen var mı yani ayağından vurulduğu sahnede nedeni yunan mitolojisine göre aşilin annesi tanrıçaydı aşilde yarı tanrıydı annesi oğlum hiç ölmesin diye onu ölümsüzlük kutsal suyuna sokmuşru sokarken ayağından tuttuğu içinde aşilin tek ölümlü yeri ayağı son anda ayağından da vurulunca orda ölüyor