ayib
26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
amerikan sineması sözüm sana:) bildik amerikan korku filmlerinin üzerinde bir yapıt.konusu değişik,muhteşem.korkmayı seven mazoşist arkadaşlar japon korku filmlerini tavsiye ederim.göz 2 birincisi kadar güzel değil.siz hele göz 1 i izleyin.japonların eline sağlık....
Uzakdoğu filmlerindeki o soğuk hava ,kötü oyunculuklar ve dublajın kötü olması nedeniyle ürettikleri iyi senaryolar kötü sonuçlanıyor.Bu film de ne yazık ki onlardan biri.Bana bir yararı olduysa o da bir daha kolay kolay uzakdoğu filmi izlemeyecek olmamı sağlamasıdır.
izlediğim güzel filimlerden biriydi. Açıkçası filmin başlarında bayağı korktum yüksek gerilimle başladı. Ama daha sonra tempo düştü ama yine de film güzelliğini kaybetmedi.Son sahnelerde insanların yanış şekli ise çok ürkütücüydü. İzlenmeye değer bir film.
bence flimin korku flimi ile alakası yoktu...ama konusu süper dikkat çekici...izleyecekseniz kesinlikle orjinal dilinde izleyin çünki türkçe dublajı berbat olmuş....10/6
gayet güzel bir film.konu ender bulunan türden.tabiki hayaletler vazgeçilmez korku unsuru.düşünsenize bir büfedesiniz ,karşınızda uzun yılan dilli bir hayalet size görünmekte .çok sinir bozucu.filmdeki tankerin patlama sahnesi ve arabalarında olan insanların bir anda kömürleşmesi şok edici bir manzara.nediyim süperrr.
film çok iyi. fakat her filmden korku bekleyen zihniyeti bir türlü anlıyomıyorum..film bazen insanı geriyor zaten..çocuk değilizki canavarlı filmler gibi korkalım artık...filme kötü diyenleri birtürlü anlıyamıyorum..film mükemmel
ben gerılım manyagıyım. bu fılmı kacırmayın derım okadar. fılm cok ıyı bır ses sıstemıyle sessız bır ortamda ızlenılmelı .boylece oturdugunuz yerden bıkac metre havaya zıplayabılırsınız (KORKUDAN)