Nabız
2,7

Chev
Chev

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok garip bir film olmuş , bi yerden sonra dayanamadım ileri alarak izledim yine canım sıkıldı ..
edenknight
edenknight

13 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Orjinal film olan "Kairo" bulmacamsı yapısı,ağır temposu,klostrofobik mekanları ve yavaş yavaş gerip sinir bozan yapısı ile öne çıkıyor ve gerçekten de korkutuyordu.Yeni film ise sıradan bir teen-slasher olmaktan öteye gidememiş ne yazık ki.Bunun en büyük nedeni filmin temposunun orjinaline göre epey hızlandırılmış olması ve orjinalinin oldukça önemsediği yalnızlık,teknoloji,yapaylaşmak ve sevgisizlik gibi temaları geri plana atması ve bazı noktalarda anlayamaması.Bunun dışında filmin olumlu yanları kullandığı gri-mavi tonlar ve orjinal filmin finaline ihanet etmeyen finali.Eğer konu ilginizi çektiyse gidin direk orjinalini izleyin ve bu vasat re-make'e hiç bulaşmayın derim.Saygılar.
ocelott
ocelott

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten hikayesi mükemmel ama bu filmi yakıp yıkmışlar.berbat olmuş çok kötü bir yapım.
orsau
orsau

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film beni hayal kırıklığına uğrattı. bana bizimkilerin çektiği Dabbe yi hatırlattı. artık onlar mı bizden çarpmış biz mi onlardan bilemiyorum! Dabbe de çok gülmüştüm bunda o bile yok sanki herşeyi önceden biliyormuşum havasında izledim ki sonuç değişmedi!
limon173
limon173

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
vasattı, bilindik sahneler vardı hep, sönen lambalar, damlayan musluklar ama ses efektleri iyiydi. ben sıkılmadım izlerken.
dreamme
dreamme

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim 10/5
zehrasss
zehrasss

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bende bu gün sinemada izledim...ama dabbeye olan inanılmaz benzerliği filmin heycanını kaçırıyor........bence dabbeye gitmemişseniz iyi bir gerilim olabilir.........ama dabbeye gitmişseniz kesinlikle gitmeyin............heycanı kalmıyo filmin. çünkü aynısı..............
cantavukcu
cantavukcu

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sonunu iyi yapamamışlar
scorpio61
scorpio61

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu filmin orjinali Kairo isimli japom filmdir
İki film arasındaki tek fark japon versiyonun 30 dk kadar daha uzun olmasıdır
Uçak düşme sahnesi bile aynı adamlar orjinal bişeyler eklemek yerine vermişler efekte kendilerini
Tabi Dabbe nin de kökeni gene Kairodur yani bir filmin iki ayrı tekrarı
marrynoss
marrynoss

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ya!!şimdi dün gittim filme..film heyecanlıydı artı hayalet kardeşlerimizin sahnelerde yuruyusleri ve bakısları gercekten urkutucuydu. hoş....ozellikle camasir makinesi sahnesi gercekten hakkini yememek lazim..hadi filmdeki mantık hatalarını tolere ettim diyelim..ama HaYAletlere tekME atılamazzz, onlar maddesel varlıklar deillerdir, Onlar arabalarımız giderken arabanın tepesine tutunmaslar ucarlaarr bizi hoooop yakalarlar :) anlıyor musunuz.:).dabbe cok ama cok daha guzeldi..
darkness1985---
darkness1985---

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film değil ama ne filmler 7 üstü puanlarda geziyoken bu filmin bu puanda olmasına şaşırdım...
karanlikkale
karanlikkale

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Nabızın fragmanını izledim insana ister istemez dabbe anımsatıyo izleyin aradaki benzerlikleri fark edeceksiniz...
ceydaceko
ceydaceko

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
dabbe ye ne kadar da benziyor!!!
kaiserm
kaiserm

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bazı arkadaşların yorumlarında görüyorum.hiç korkmadık çok kötüydü diye.fakat gerçek sinema izleyicisi korku filmi diye bişey olmadığını çok iyi bilir.korku denilen filmler aslında gerilim filmleridir.nabız güzel bi filmmiydi.hayır.çok ii değildi.ama dabbeden kat be kat güzeldi.en azından bu film berbat kesinlikle gitmeyin denicek bi film değildi.izleyin derim.bu arada gerçekten kötü berbat film izlemek isteyen arkadaşlarada 9.kapı yı tavsiye ederim.gerçi filmden bi şey anlaşılmadığı için entel arkadaşlar çok beğenicektir ama neyse ben tekrar dvd min başına döniim
iremily
iremily

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
benim anlamadıgım Dabbe mi bu filmden alıntı yapmış bu filmmi Dabbeden :) Dabbe yi izleyenler bilir konu aynı fakat olayların sebebi farklı