ilsalaron
10 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Son zamanlarda seyrettiğim en çarpıcı Amerikan Korku filmi diyebilirim üstelik bir 'remake' olmasına rağmen. Japon orijinalini seyretmedim ancak yeniden çevrim bu kadar başarılıysa, Japon versiyonu müthiş olmalı. Ancak bu film bana anormal derecede Dabbe filmini çağrıştırdı hatta kimi sahneler aynı. Benim bildiğim kadarıyla Nabız filminin Japon versiyonu bir kaç yıl önce çevrilmiş ve tahminim o film Dabbe’den daha önce vizyona girdi. Bu büyük iddia olacak ama, bana göre Yönetmen Karacadağ herkese çaktırmadan bir yeniden çevrim bir film yapmış olabilir, film çıkışında ben bu kanaate vardım.
Filmi şimdi bitirdim.Gerçekten klasik korku filmlerinden uzak zıplatan sahnelerinin bol olduğu muhteşem bir gerilim-korku filmi.Çok beğendim.Korku-Gerilim filmlerinin hastası bir izleyici olarak korkmak istiyorsanız bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.. Vesselam...
kesinlikle bir korku hele bir gerilim filmi değil!bilim kurgu gibi bişiydi bence!beklediğim gibi çıkmadı!hiç korkmadım desem yeridir!gerçekten korkudan eser yok bence!sonu ise sölemicem ama garip!!!10/5 i zor hakedio!!