mert-1333
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten harikaydı romantik duygusal film arayanlar varsa kesinlikle hiç zman kaybermeden bu filmi izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum bnm puanım 10/10
İnsanı hüzünlendiren bir o kadar da neşelendiren bir havası var bu filmin..Rachel Mcadams ve Ryan Goslingin oyunculuklarına diyecek lafım yok zaten ;) Ayrıca bu film MTV Movie Awards da en iyi öpüşme sahnesi ödülünü aldı..Bulursanız videosunu izleyin.. :)
şimdi bu filmi izliyorum. daha önce yarısına kadar izlemiştim. yarısı kalmıştı. şimdi diğer yarısını da tamamlıyorum. bir yandan yanaklarımda gülücükler oluşuyor, bir yandan da gözlerimden yaşlar süzülüyor.. aşk herşeye rağmen olandır:)
hikaye çok sıradan gibi gelsede o zamanın şartlarını mükemmel şekilde önümüze sundugundan sadece keyifle izlemeyi bize bırakan bir film gerçekten.Romantizmi dramatik bir şekilde çogu filmden daha fazla bu konu üzerine yogunlaşarak bize o duyguları tattırıyor..herkese tavsiye ederim(10/8)
Gerçekten güzel ve kaliteli bir romantik film. Hikaye iyi işlenmiş, oyuncular iyi iş çıkarmış. Fakat 8.8 gibi abartılı bir puanı da hak ettiğini düşünmüyorum. 7/10
Gerçekten izlediğim en iyi aşk filmi.Bu filmle birlikte kendisine hayranlık duyduğum Ryan Goslinge de hakkını vermek gerekir tabi,harika bir oyunculuk.Duygusal filmlerden hoşlananlara tavsiye edebileceğim nadir filmlerden biri.izlenmeli derim...
puanlarına ve yorumlarına bakarak film seçiyorsanız şuan işte aradığınız film bu gerçekten oyuncular ve senaryo çok güzel.... NOT: Kız arkadaşı olmayan erkekler izledikten sonra hayata küsebilir....:)
Hayatımda izlediğim en güzel aşk filmi diyebilrim sanırım. Ben film izlerken çok nadir ağlarım. bu filmde o nadir filmlerden biri! Kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden:)
Aslında film burada üç beş cümleyle anlatılıcak bir konumda değil. Ama yinede söyleyeilirm ki aşk, sevgi, umut, fedakarlık adına herşeyin birarada bulunduğu, çoğu zaman ağlatan hüzünlendiren acıtan bir film. Harika bir film konusu ise AŞK AŞK AŞK...
büyük beklentiyle seyrettim filmi. mekan 10/10.fakat abartıldığı kadar da bi aşk göremedim. bildiğim kadarıyla aşk kız kaçar erkek kovalar, ya da ben yanlış biliyorum. filmde dudaklarını ayıramadılarki biraz dram yaşansın. afedersiniz ama benden 6 puan.