The Notebook

mert-1333
mert-1333

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten harikaydı romantik duygusal film arayanlar varsa kesinlikle hiç zman kaybermeden bu filmi izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum bnm puanım 10/10
gzdeulkn
gzdeulkn

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İnsanı hüzünlendiren bir o kadar da neşelendiren bir havası var bu filmin..Rachel Mcadams ve Ryan Goslingin oyunculuklarına diyecek lafım yok zaten ;) Ayrıca bu film MTV Movie Awards da en iyi öpüşme sahnesi ödülünü aldı..Bulursanız videosunu izleyin.. :)
etna-m
etna-m

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
şimdi bu filmi izliyorum. daha önce yarısına kadar izlemiştim. yarısı kalmıştı. şimdi diğer yarısını da tamamlıyorum. bir yandan yanaklarımda gülücükler oluşuyor, bir yandan da gözlerimden yaşlar süzülüyor.. aşk herşeye rağmen olandır:)
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hikaye çok sıradan gibi gelsede o zamanın şartlarını mükemmel şekilde önümüze sundugundan sadece keyifle izlemeyi bize bırakan bir film gerçekten.Romantizmi dramatik bir şekilde çogu filmden daha fazla bu konu üzerine yogunlaşarak bize o duyguları tattırıyor..herkese tavsiye ederim(10/8)
o-nack
o-nack

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 kesinlikle.
Eternal Sunshine Of The Spotless Minddan sonra bu tarz izlediğim en iyi film..
Deli gibi ağladığım film ayrıca...
atakanozruh
atakanozruh

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel ve kaliteli bir romantik film. Hikaye iyi işlenmiş, oyuncular iyi iş çıkarmış. Fakat 8.8 gibi abartılı bir puanı da hak ettiğini düşünmüyorum. 7/10
1903erhan
1903erhan

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
2004 filmi ve ben daha yeni izliyorum. Gelde pişman olma :) Gerçekten çok iyi. Sevgilinizle bir film izlemek istiyorsanız o film bu kesinlikle. (10)
alba42
alba42

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
En iyi aşk filmleriden biri.Kız arkadaşım olmadıgı için biraz canımı sıktı ama film :)
sametserefoglu
sametserefoglu

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten izlediğim en iyi aşk filmi.Bu filmle birlikte kendisine hayranlık duyduğum Ryan Goslinge de hakkını vermek gerekir tabi,harika bir oyunculuk.Duygusal filmlerden hoşlananlara tavsiye edebileceğim nadir filmlerden biri.izlenmeli derim...
donpehlivane
donpehlivane

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
puanlarına ve yorumlarına bakarak film seçiyorsanız şuan işte aradığınız film bu gerçekten oyuncular ve senaryo çok güzel.... NOT: Kız arkadaşı olmayan erkekler izledikten sonra hayata küsebilir....:)
asli-han-t
asli-han-t

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel aşk filmi diyebilrim sanırım. Ben film izlerken çok nadir ağlarım. bu filmde o nadir filmlerden biri! Kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden:)
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aslında film burada üç beş cümleyle anlatılıcak bir konumda değil. Ama yinede söyleyeilirm ki aşk, sevgi, umut, fedakarlık adına herşeyin birarada bulunduğu, çoğu zaman ağlatan hüzünlendiren acıtan bir film. Harika bir film konusu ise AŞK AŞK AŞK...
delicewatt
delicewatt

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
konunun genel anlamıyla pek bilindik olmasına karşın, sade anlatımı ve ucundan kıyısından da olsa karakter tanımlamaları sayesinde seyri iyi bir film.
sinemasever2008
sinemasever2008

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film. özellikle oyunculuklar cok iyiydi.muhakkak izlenmeli.
periyost
periyost

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
büyük beklentiyle seyrettim filmi. mekan 10/10.fakat abartıldığı kadar da bi aşk göremedim. bildiğim kadarıyla aşk kız kaçar erkek kovalar, ya da ben yanlış biliyorum. filmde dudaklarını ayıramadılarki biraz dram yaşansın. afedersiniz ama benden 6 puan.