The Notebook

gfb-eren89
gfb-eren89

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok süper izlenmeye değer alığı puanı sonuna kadar haketmiş
serhatisci61
serhatisci61

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yorumları okudum daha önce yorum yaptığım halde dayanamadım tekrar yorum yapıcam..duygusal bir aşk filminde ters köşe olmayı bekleyen arkadaşı kutluyorum bravo ! kesinlikle aşkı bilen aşkı yaşamış olan her insanın izlemesi gerekiyor tavsiye ediyorum şiddetle..8 senemi verdiğim eski sevgilime son hediyem bu filmdi..
otrivine
otrivine

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
before sunrise ve before sunsetten beri izlediğim en iyi duygusal film..tekrar tekrar izlenir..arşivlik..
pirpirci
pirpirci

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi yorumları okuarak almıştık fakat izleyince tam bir hayal kırıklığına uğradık film çok büyük bir aşk filmi değil konu çok basit aldığı puanı hak etmiyor boş vaktiniz varsa seyredebilirsiniz bizce puanı 6/10
canraps
canraps

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bir Aşk filmi..Duygusal ancak çok da başarılı değil..Yavaş ilerliyor ve filmi sevmeniz için biraz da o yılların Amerikasına sempati duymanız gerekiyor..8/10 aldı benden..Bu türün en iyisi denilen bir film için düşük bir not..Bazı filmler cidden çok abartılıyor..Bunun yanında kuğulu göl sahnesi cidden harika..
dr-
dr-

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir aşk hikayesi..Anlatım o kadar sıcak o kadar duygusal o kadar güzel ki..Türünün en iyilerinden biri The Notebook..10/10
a-tangulu
a-tangulu

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
klasik bi konu olmasına rağmen izlerken cok duygulandım güzeldi izlemeye değer
bagale
bagale

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben yorumlara değerlendiren arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla şunu söylemek isterim amelie,cesaretin varmı aşka, melekler şehri gibi filmlerden daha duygulu bundan emin olabilirler cünkü onlar gercekten iyi değilllerdi
zodiac-kadir
zodiac-kadir

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
şiirsel bi anlatım ,hayret verici bir görsel şölen.olağanüstü...atonement kadar sağlam
juve-baby
juve-baby

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en iyi aşk filmi,cidden çok hoşuma gitti ve sonunda gözyaşlarımı tutamadımm..***..
karizmatik062915
karizmatik062915

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
aşk filmlerinin içinde belkide 1. sırada ama genel olarak çok iyi bir film değil.
musty-blues
musty-blues

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
etkilenmeyenler muhtemelen hissizdir..
rido698
rido698

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
aşk filmlerine pek sıcak bakmazdım ama bu filmi
izledikten sonra bakış açım değişti aşk filmi sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film
oyunculukta güzel olmuş ayrıca 9/10
mrs-durden
mrs-durden

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve dokunaklı bir aşk filmi son zamanlarda izlediğim en sıcak ve duygu dolu filmdi eski zamanda geçmesi de ayrı bir güzeldi izlenmeye kesinlikle değer 10/8
thistory
thistory

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok çok çok etkileyiciydi oyuncular çok iyi oynamış herşeyiyle harilaydı gerçekten çok etkilendim 10/10