The Notebook

piscizer
piscizer

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bir arkdaşımın övgüleriyle filmi aldım ve izledim. Dublajında bunda bir etkisi var mıydı bilmiyorum; ama film bana gayet vasat geldi. Duygular vurucu değildi. Eternal Sunshine'daki güçlü duygular yoktu. Bu film belki de romantik film tutkunları için muhteşemdir, ancak yine söylüyorum ki benim için vasatı aşan bir film değildi.
beyazperderemaker
beyazperderemaker

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir romantik film, ancak mükemmel ve etkileyici gibi kelimeler kullanamamam bu film için. Bana gayet normal bir film geldi,hikayede bana göre bir enteresanlık yoktu. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" ve "Bridge to Terabithia" gibi filmleri izledikten sonra bu beni pek etkilemedi diyebilirim.
dokzas
dokzas

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filme kötü diyemem amma hani hep eleştiririz ya yeşilçamı bir özeleştiri yapalım düşünelim ne farkı vardı acaba o yeşilçamlardan.Bana film çok tanıdık geldi klişe olaylar cümleler ,ama dediğim gibi kötü diyemem ama bunu bu kadar beğendiysek yeşilçamı da kötülemeyelim.Bir de yeşilçamın aşk filmleri ile bu film arasındaki 7 FARkı bulmaya çalışın bi bakaım bulabilecekmisiniz.
milsin
milsin

20 Şubat 2006 tarihinde eklendi
notebok aşk ve romantizmden hoşlanan seyirci kitlesi için biçilmiş kaftan ancak seyirciye fazla bir şey katmadığını ve farklı bir şey bekliyorsanız yanılacağınız türden bir film... 10/6.5