The Notebook

pentatonik
pentatonik

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
aslında çok güzel bir aşk filmi fakat ben içerisindeki bilmeceyi filmin sonundan çok önce anladığım için üzüldüm. keşke anlamasaydım o zaman çok daha iyi bir son olurdu :) keşke anladığım karede film biraz daha içinden çıkılmaz olsaydı da anlaşılmasaydı...yinede 8 puanı hakedecek kadar güzel...
chichico
chichico

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çokk güzel bir aşk hikayesi.. izlerken özellikle sonlarına doğru daha dikkatli izlemenizi tavsiye ederim birçok insanın kaçırdığı detayları kaçırmamanız için...
bu filmi izledikten sonra sizi de böyle sevecek bir adam için Tanrıya çok dua edeceksiniz...
ensaribya
ensaribya

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok iyi başlıyor ve sıkmadan devam ediyor..sonları belki daha güzel olabilirdi ama..ryan gosling bi harika..bu adam oyunculuğu gerçekten biliyor..ve ikili arasındaki uyum çok iyi...belki klasik bi hikayesi var..zengin-fakir..ama anlatım tarzı,doğallığı ve kalitesiyle bir adım önde..izlenmye değer..ama ben açıkçası kıyaslamak gerekirse ıssız adamı tercih ederim..neyse iyi seyirler..
fatihkekil
fatihkekil

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Senaryosu klasik ama sahnelerin çekildiği mekanlar gercekten etkileyici. Yüksek bütçeli Hollywood yapımlarında cok daha iyi. Gerçek bir aşk filmi.
Imdb de ilklerde yer almasını sonuna kadar hak ediyor. I am Sam dan sonra izledigim en yogun filmdi.
dolunay946
dolunay946

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
aşk filmi dedikleri şey budur işte ya!bu tarz filmlerden kolay etkilenmem ama eğer beni ağlatabiliyorsa kesinlikle film normalin çok çok üstündedir,bu da öle bişe!mutlaka izleyin..
emrahyildirim3347
emrahyildirim3347

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel aşk filmi diyebilirim. gerçekten çok güzel ve etkileyici bir film.
erentos
erentos

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gerçek bir aşk nasıl olurmuş görmek isteyenler, bu filmi mutlaka izlesin. mükemmel bir filmdi ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum ;)
canraps
canraps

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bir Aşk filmi..Duygusal ancak çok da başarılı değil..Yavaş ilerliyor ve filmi sevmeniz için biraz da o yılların Amerikasına sempati duymanız gerekiyor..8/10 aldı benden..Bu türün en iyisi denilen bir film için düşük bir not..Bazı filmler cidden çok abartılıyor..Bunun yanında kuğulu göl sahnesi cidden harika..
bagale
bagale

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben yorumlara değerlendiren arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla şunu söylemek isterim amelie,cesaretin varmı aşka, melekler şehri gibi filmlerden daha duygulu bundan emin olabilirler cünkü onlar gercekten iyi değilllerdi
zodiac-kadir
zodiac-kadir

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
şiirsel bi anlatım ,hayret verici bir görsel şölen.olağanüstü...atonement kadar sağlam
karizmatik062915
karizmatik062915

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
aşk filmlerinin içinde belkide 1. sırada ama genel olarak çok iyi bir film değil.
mrs-durden
mrs-durden

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve dokunaklı bir aşk filmi son zamanlarda izlediğim en sıcak ve duygu dolu filmdi eski zamanda geçmesi de ayrı bir güzeldi izlenmeye kesinlikle değer 10/8
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hikaye çok sıradan gibi gelsede o zamanın şartlarını mükemmel şekilde önümüze sundugundan sadece keyifle izlemeyi bize bırakan bir film gerçekten.Romantizmi dramatik bir şekilde çogu filmden daha fazla bu konu üzerine yogunlaşarak bize o duyguları tattırıyor..herkese tavsiye ederim(10/8)
alba42
alba42

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
En iyi aşk filmleriden biri.Kız arkadaşım olmadıgı için biraz canımı sıktı ama film :)
sametserefoglu
sametserefoglu

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten izlediğim en iyi aşk filmi.Bu filmle birlikte kendisine hayranlık duyduğum Ryan Goslinge de hakkını vermek gerekir tabi,harika bir oyunculuk.Duygusal filmlerden hoşlananlara tavsiye edebileceğim nadir filmlerden biri.izlenmeli derim...