tugcekutlu
21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel...İnsanın içini sızlatıyor,kalbini ağrıtıyor ve gözlerini yaşartıyor..."Gerçek aşk bu!" dedirtiyor.Mutlaka izlenmeli,oyunculuklar da şahane,10/10 veriyorum.
Güzel film ama zamanı iyi ayarlamak lazım izlerken çünkü insanı sıkabilir.Aslında böyle filmlere benzer Türkiye'de çok var,hem konu hem de oyunculuk anlamında bir fark yok yani; ama güzel bir film izlenmeli.10 üzerinden 8
Filmdeki aksaklıklar ne olursa olsun biraz türk yapısına uygun bir film olduğu için beğenmemek elde değil bence sonuç olarak zengin kız fakir oğlan =) güzel bir film bana göre izleyenide etkilicektir eminim ;)
içinizi ısıtacak cinsten bir film izlemek istorsanız arşive göz atın ve bu filmi derhal ekleyin.. izleyip izleyip sıkılmayacağınız beş filmden biri kesinlikle bu olacaktır eminim.. konu basit olsada oyunculuklar öyle bir göz dolduruyor ki içine akıp gidiyorsunuz.. mutlaka izlenilesi filmlerden biri.. 9/10
bilmiyorum belki de çok övüldüğü için fazla bir beklentim vardı bu yüzden muhteşem işte budur gibi sözler sarf edemeyeceğim,ama güzel bir filmdi insana aşık olmanın başka, karşındakini sevmeninse bambaşka olduğunu gösteriyor.
cok cok seviyorum bu filmi... 8 kere izledim bi 9 uncuya hazırım.. konusu cok basit diye dusunulebilir turk filmlerinide andırabilir...cok guzel bir ask hikayesi cok guzel anlatılmıs ve duygu cok cok guzel gecmis bence seyirciye... bu filmi izlemekten bıkmıyorum... film muzikleride hic fena degil ozellikle I''ll be seeing you_billy holiday cok nostaljik... iyi seyirler..
yaa sonu cookk beLLi.. ama basarıLı bir aşk fiLmi ben cok sefdım zaten adam cok gusEL hatun guseL zaman güzeL! ahh be aŞk bu dedirtio ınsana.. tavsıye ederım sevgıLınısLe ısLEyın efendm :)
İdeal aşk.. gerçek aşk.. samimi aşk... hepsi tek bir filmde.. tek bir bakışta,tek bir gülüşte.. Aşk hiç bu kadar saf,sade bir o kadar da yakıcı anlatılamadı...Tek takıldığım yer son sahnesi oldu,aynı anda ölmeleri biraz gerçek dışı geldi ama zaten film bir noktadan sonra masallaşıyor ve gerçek hayatta gerçekleşmesi çok zor bir hale bürünüyor,o açıdan o masalsı havayı bütnüleyen bir finaldi.Oyunculuk harika,karakterler adeta yaşıyor ve yaşatıyor..