bence süper bir film çok etkileyici gerçekten.mutlaka izleyin güzel değil ve klasik diyen kişiler bence romantizmden haberleri yok.çok hoş ve etkileyici bir film...10/10
Beni çok fazla etkilemedi filmdeki romantizm. Bu alanda daha çok beğendiğim filmler var; ama yanlış anlaşılmasın ki, filmi kötü bulmadım. Kesinlikle izlenmeyi hak eden bir film. Sadece benim ilk üçüme girmiyor.
yorumları okudum daha önce yorum yaptığım halde dayanamadım tekrar yorum yapıcam..duygusal bir aşk filminde ters köşe olmayı bekleyen arkadaşı kutluyorum bravo ! kesinlikle aşkı bilen aşkı yaşamış olan her insanın izlemesi gerekiyor tavsiye ediyorum şiddetle..8 senemi verdiğim eski sevgilime son hediyem bu filmdi..
film gerçekten harikaydı romantik duygusal film arayanlar varsa kesinlikle hiç zman kaybermeden bu filmi izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum bnm puanım 10/10
İnsanı hüzünlendiren bir o kadar da neşelendiren bir havası var bu filmin..Rachel Mcadams ve Ryan Goslingin oyunculuklarına diyecek lafım yok zaten ;) Ayrıca bu film MTV Movie Awards da en iyi öpüşme sahnesi ödülünü aldı..Bulursanız videosunu izleyin.. :)
şimdi bu filmi izliyorum. daha önce yarısına kadar izlemiştim. yarısı kalmıştı. şimdi diğer yarısını da tamamlıyorum. bir yandan yanaklarımda gülücükler oluşuyor, bir yandan da gözlerimden yaşlar süzülüyor.. aşk herşeye rağmen olandır:)