The Notebook

izlediğim aşk filmlerinden en güzel 5 arasına alabilirim çok etkileyici
sinema
1 ziyaretçi
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence süper bir film çok etkileyici gerçekten.mutlaka izleyin güzel değil ve klasik diyen kişiler bence romantizmden haberleri yok.çok hoş ve etkileyici bir film...10/10
oLdness_07
oLdness_07

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek keLimeyLe süper fiLmdi.Kendi sınıfında iLk 10 kesinLikLe girer izLemeyen KaLmasın !
arsev17
arsev17

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beni çok fazla etkilemedi filmdeki romantizm. Bu alanda daha çok beğendiğim filmler var; ama yanlış anlaşılmasın ki, filmi kötü bulmadım. Kesinlikle izlenmeyi hak eden bir film. Sadece benim ilk üçüme girmiyor.
seliria
seliria

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sanırım bu filmin en hayranlık uyandırıcı yanı tutkunun oyuncuların yüzlerinde başarıyla yansıtılması...
gfb-eren89
gfb-eren89

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok süper izlenmeye değer alığı puanı sonuna kadar haketmiş
serhatisci61
serhatisci61

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yorumları okudum daha önce yorum yaptığım halde dayanamadım tekrar yorum yapıcam..duygusal bir aşk filminde ters köşe olmayı bekleyen arkadaşı kutluyorum bravo ! kesinlikle aşkı bilen aşkı yaşamış olan her insanın izlemesi gerekiyor tavsiye ediyorum şiddetle..8 senemi verdiğim eski sevgilime son hediyem bu filmdi..
otrivine
otrivine

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
before sunrise ve before sunsetten beri izlediğim en iyi duygusal film..tekrar tekrar izlenir..arşivlik..
dr-
dr-

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir aşk hikayesi..Anlatım o kadar sıcak o kadar duygusal o kadar güzel ki..Türünün en iyilerinden biri The Notebook..10/10
a-tangulu
a-tangulu

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
klasik bi konu olmasına rağmen izlerken cok duygulandım güzeldi izlemeye değer
juve-baby
juve-baby

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en iyi aşk filmi,cidden çok hoşuma gitti ve sonunda gözyaşlarımı tutamadımm..***..
thistory
thistory

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok çok çok etkileyiciydi oyuncular çok iyi oynamış herşeyiyle harilaydı gerçekten çok etkilendim 10/10
mert-1333
mert-1333

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten harikaydı romantik duygusal film arayanlar varsa kesinlikle hiç zman kaybermeden bu filmi izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum bnm puanım 10/10
gzdeulkn
gzdeulkn

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İnsanı hüzünlendiren bir o kadar da neşelendiren bir havası var bu filmin..Rachel Mcadams ve Ryan Goslingin oyunculuklarına diyecek lafım yok zaten ;) Ayrıca bu film MTV Movie Awards da en iyi öpüşme sahnesi ödülünü aldı..Bulursanız videosunu izleyin.. :)
etna-m
etna-m

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
şimdi bu filmi izliyorum. daha önce yarısına kadar izlemiştim. yarısı kalmıştı. şimdi diğer yarısını da tamamlıyorum. bir yandan yanaklarımda gülücükler oluşuyor, bir yandan da gözlerimden yaşlar süzülüyor.. aşk herşeye rağmen olandır:)