The Notebook

kalyon1984
kalyon1984

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence herkesin mutlaka izlemesi gereken bi film...özellikle de sevgililerin:).....filmi izledikten sonra günümüzde aşk kavramının ne kadar basite indirgendiğini anlıycaksınız
fatiher85
fatiher85

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gercek askın konu alındıgı film gercekten güzeldi.birbirini cok seven iki kişinin olumleri bile aynı anda ve aynı yatakta oldu.çok duygusal ve eglenceli bir film.izlenmesi gereken bir aşk filmi.
İyi Seyirler
fragilegirl
fragilegirl

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Yolu aşk diyarından geçmiş,geçmemiş,seven,sevmeyen,ayrı düşen kısacası içinde bir kalp taşıyan herkese bu filmi izlemesini şiddetle tavsiye ederim.Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın uyumuyla birlikte ortaya şahane bir aşk filmi çıkmış.Onların yaşlılıklarını canlandıran oyuncuları da es geçemem.Müthişlerdi bana kalırsa.Özellikle göldeki sahnede,yağmur yağdığı anda duygusallığın had safhaya çıktığı sahneleri çok sevdim.Filmde kullanılan müzikler de insanın ruhunu okşuyor."Çok duygusal bir film izlemek istiyorum,hatta ağlamak da istiyorum" derseniz hiç kaçırmayın.Pişman olmazsınız 10/10
odinhan
odinhan

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Aşk budur,aşk filmi budur...Nefis bir anlatım ile karşımıza çıkıyor notebook.Fakat filmin sonlarında boşluklar var keşke biraz daha işlenip can alıcı bir son ile veda etseydi.Herşeye rağmen tarzında 10/9
behcetalkan1247
behcetalkan1247

30 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film özellikle oyuncuların performansıyla öne çıkıyor ve sizi etlilemiş halde bırakarak bitiyor.aşıklar mutlaka görmeniz gereken bir film kaçırmayın...
muyheda
muyheda

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
beni aşk filmlerine ısındıran filmdir.. doğum günümde kitabı hediye gelmişti, ben de merak edip filmini izledim.. kitabından daha güzel olan nadir filmlerden, çok iyi uyarlanmış.. ryan gosling ve rachel mcadams çok yakışan iki oyuncu, zaten gerçek hayatta da nişanlı olduklarını okudum.. film bilgisayarımda kayıtlı duruyor ve sıkıldıkça açıp rastgele sahnelerini izliyorum.. çok "gerçek" ve içten.. ama şunu eklemeden geçemeyeceğim, bence noah'ın allie'ye duyduğu aşk baştan sona gerçek "aşk"tı, allie ise özellikle başlarda kafası karışık bir kızcağızdı biraz, iki adama da aynı anda onları sevdiğini söyleyebiliyordu, ama noah allie'den başka hiç kimseye söylemedi bunu.. bu bir aşk filmi için önemli bir nokta aslında.. her neyse, oyuncuların sıcaklığıyla kendinizi filmin içinde hissedebiliyorsunuz. herkes için öyle olmasını bekleyemem ama benim şu an en sevdiğim filmler listesini başında olduğu kesin..) tavsiye ediyorum..
isfendan
isfendan

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir romantik film.Aşk,tutku,sevgi,yaşanan zorluklar hepsi harikaydı.Hem ağlattı hem güldürdü ama hiç sıkmadı.Son derece sürükleyiciydi,özellikle Noah'a bayıldım:) tekrar tekrar izlenesi bir yapım ve koleksiyonda yerini almalı...şiddetle tavsiye edeceğim bir film;)
BeckhaM-2
BeckhaM-2

2 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Kız arkadasınızLa yada asktan yana peq sansLı oLmayan biriyseniz tek basınıza kesinLikLer izLenmesi gereken 1 aşk fiLmi herkesin icinde bişeyLer uyandıran 1 fiLm.
mesut777
mesut777

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
arkadaslar oncelıkle fılmı az once tek basıma ızledım. Uzunca bır fılm oldugu ıcın sureklı ertelıyordum sonunda ızledım ve sunu soylıyım tek kelımeyele mükemmel bır ask fılmı.Yanı sevgıyı ılıklerınızde hıssedıyorsunuz kesınlıkle ızlenmesı arsıvde olması gerekn bır fılm ızleyın bısıy kaybetmezsınız.Bu fılmı begendıysenız jack london ın martin eden adlı kıtabını sıddetle okumalısınız.Tavsıyemdır sevgıler ...
iremma-gs
iremma-gs

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Kitabını da çok beğenmiştim nitekim filmi de aynı güzellikte o aşkın büyüklüğünü öyle güzel yansıtmışlar ki izlerken tüylerim diken diken oldu gerçekten çok etkileyiciydi!!Oyuncu seçimlerine hayran kaldım çok güzel oturmuş karakterler yerine bu da filmin bu kadar etkileyici olmasının nedenlerinden biri bence herkese tavsiye ederim özellikle romantik filmleri sewenler kesinlikle kaçırmasın !!!!
yg32
yg32

7 Aralık 2004 tarihinde eklendi
uzun süredir bu kadar romantiğini seyretmemiştim çok etkilendim.muhteşem...