Günahkar Rahibeler
3,7

jamesbond-2
jamesbond-2

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
konu çok güzel işlenmiş bence herkesin izlemesi gereken bir film neler olmuş ya!çok üzücüydü bir an içimden rahibeleri öldürmek geldi.oyunculuklarda mükemmeldi.8/10
süpernova-2
süpernova-2

12 Mart 2005 tarihinde eklendi
açıkçası bu filmi izledikten sonra büyük bir rahatsızlık duydum.rahatsızlığımın sebebi filmin kötü oluşu değil.gerçeklerin tokat gibi yüzümüze inmesi rahatsız etti beni.malesef erkek egemenliğinin hakim olduğu bu dünyada kadınlarımız eziliyor.rütün kötülüklerinin sebebi olarak hep kadın görülüyor.tecavüze uğrayan kadın oluyor.ama aynı zamanda suçlu kadın oluyor.sırf erkeklerle konuştuğu için kadın suçlanıyor.hamile kaldığı erkek arkadaşı onu terkediyor.ve suçlu yine kadın oluyor.erkeğin hiçbir suçu yok.tüm kötülüklerin anası kadınlar,öyle değil mi?bazı arkadaşlarımız filmin biraz abartıldığını düşünüyorlar.bu yoruma kesinlikle katılmıyorum.aşırı tutucu ülkelerde bu olaylar sürekli yaşanıyor.bu dünyada bir İran gerçeği var.tekrar filme geçecek olursak,özellikle oyuncuların performansı takdire değerdi.üç kadının profesyonel oyuncular olmadığı söyleniyor.açıkçası oyunculuk performansları harikaydı.yönetmen peter millan sözü evelemeden gevelemeden açık bir şekilde mesajını vermiş.doğrusu peter millan ı pek tanımıyorum.diğer filmlerini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.sözün kısası bu film izlenmeye değer.
bruceconrad
bruceconrad

19 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
izlicem
fearless
fearless

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin etkileyici bir konusu var,oyuncuları da gayet güzel oynamış, film yavaş ilerliyor fakat izlemekten sıkılmadığım filmlerden.
alba42
alba42

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Etkileyici bir yapım ..
Shattered-Glass
Shattered-Glass

30 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Ne yalan söyleyeyim bende cok merak ediyorum.Oyuncuların performansı harika diye cok duyum aldım zaten bi değişme olmazsa Geraldine Mc ewan yardımcı kadın oyuncu favorim neyse izleyip görmek en iyisi
Arion
Arion

29 Eylül 2003 tarihinde eklendi
bir anlık sinir ve üzüntü ile yanlış anladığım seyler için Tehlikeden özür dileri. saygılarımla.. Ve Ben cekip giderim cebimde biriktirdiğim acılarım ve gözümden yüreğime süzülen yaşlarımla....
esrak-1
esrak-1

28 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Bu arada "You are not a man of God!" sahnesi de bence zihinlere nakşolacak bir sahne.İnsanı tüylerini diken diken edecek kadar etkileyici...!
umuty90
umuty90

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Peter Mullan'da çarpıcı bir film...İzlerken gerçekten de yüreğim parçalandı. Yönetmenin bu noktada istediğini başardığını görülüyor. Dayanabilirseniz seyredin derim....
snowman72
snowman72

18 Eylül 2002 tarihinde eklendi
bu filmi bekliyorum.alldığı ödülleride sonuna kadar hak ediyor sanırım.
walkabout-2
walkabout-2

13 Aralık 2002 tarihinde eklendi
Sinema-Tarih Buluşması kapsamında 14 Aralık Cumartesi günü saat 16:30’da Beyoğlu Beyoğlu sinemasında, 15 Aralık Pazar günü ise saat 19:00’da Levent’teki Sinema Türsak’ta iki gösterimi yapılacak. Biletler tam 2 öğrenci 1 milyon. Vizyona da girecektir ama bu fırsat da değerlendirilebilir.
omeruzunca
omeruzunca

3 Kasım 2003 tarihinde eklendi
film çok güzel ama size bir tavsiye moralıniz bozukken asla gitmeyin çünkü çok sinir bozucu kişiler gerçektende cuk diye oturmuş rollere çok iyi bir seçim bir de gerçekten öyle manastırlar varmıymış o zaman da çünkü çok yakın bir tarih yanlış hatırlamayırsam 1950-60 falan dı heralde
myprecious76
myprecious76

18 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Ne söylesem bilmiyorum, bu kadar sinir bozucu bir film nadir görülür.Hiçbir suçu olmayan genç kızların bir manastıra kapatılıp, insanlık dışı bir yaşam sürmesi için koşullar oluşturup, türlü türlü işkencelere tabi tutmak.Hem de hayatları boyunca .Bunu yapan toplum da şimdi bize medeniyet dersi vermeye çalışan, ülkemizdeki kadın haklarını sorgulayan batı toplumunun bir parçası.Yazık, çok yazık.
Bunun yanında bu konuyu bu forumda bir kadın-erkek meselesine dönüştürenleri de anlayamıyorum.Filmi izlediyseniz bu insanların maruz kaldığı duruma onların çevresindeki insanların (kadın olsun erkek olsun) tepkisi aynı.Bu tamamıyla toplumların değer yargıları, ahlaki düşünce sistemiyle ilgili bir durum.
bavcilar
bavcilar

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kilisenin ahlak, din, etik gibi öğretiler arkasındaki gerçek yüzünü gösteren ve bunu yaparken de oldukça başarılı temalarla bunu işlemiş bir film. Sanıyorum Avrupa'daki kiliseler ayağa kalkmıştır bu filme karşı... Yönetmenin çekip önümüze koyduğu fotoğraf sanki biraz da bize Ortaçağ kiliselerinin profili...10/9 veriyorum, izlenmesi ve arşivinizde bulunması gereken filmlerden birisi.