Günahkar Rahibeler
3,7

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İlk başta bu kadar etkiyeci ve kaliteli bir film izleyeceğimi ummuyordum ama film baya iyi çıktı.Farklı bir konusu ve atmosferi var. Rahibeleri işlediği için kimilerine sıkıcı gelebilir ama olaya sanat olarak bakınca bambaşka bir pencere açılıyor önünüze. Doğdukları günden beri bir türlü huzur bulamamış ve kaderin kurbanı olmuş genç kızlar bir çamaşırhaneye gönderiliyor ve burada başlarında katı rahibeler var. Özellikle baş rahibe onlara aşırı baskıcı bir yöntem uygulamaktadır. Yetiştikleri toplumun kabul etmemesi, dışlaması sonucu bir çamaşırhaneye gönderilen kızlar burada çok zor günler yaşamaktadır. Kiminin bebeği vardır, kimi tecavüze uğramıştır kısacası hepsinin bir acısı vardır.10 / 9
gokhan-lynch
gokhan-lynch

2 Ekim 2004 tarihinde eklendi
bir arkadaş babaerkil olayını küçümsemekle kalmayıp filmin babaerkil bir örgünün eleştirisi olarak aksetmiş.
fark ederseniz asıl durumun anaerkil olduğunu anlarsınız. zira çok duygusallar.
volkanick
volkanick

15 Ekim 2003 tarihinde eklendi
çok güzel ve kasinlikle izlenmesi gereken bi film
seher-parsana
seher-parsana

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken kendimi resmen o filmin içinde buldum.insanı çekip alıyor içine.çok güzel bir senaryo ve çok güzel anlatılmış.msjlar çok anlaşılır şekilde verilmiş.sanki gerçekmiş gibi keşke o kadınlara yardım edebilsem diyorsun seyrederken.ayrıca din gibi hassas bir konunun cesurca böyle işlenmeside bende hayranlık uyandırdı.tam anlamıyla her yönden mükemmel bir film.kesinlikle izlenmesi gerekli ...