Ben, Robot
4,2

g-anubis
g-anubis

14 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Sözde film robotların bile kusursuz olduğu bir dönemde geçiyor ama gözüme batan tek teknoloji değişik küt arabalar ve robotlar evler eski yapılar eski şimdiki gibi sadece işyerleri büyük ve gelişmiş.
sinankoc
sinankoc

12 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Terminatörü aratmıyacak bir bilim kurgu. Robotların insanların yaşamlarını nasıl etkilediğini anlatan geniş bütçeli bir film. Yalnız King Arthur ile aynı tarihte gösterime girmesi filmin hasılatını etkileyecek gibi görünüyor.
serhatonce26
serhatonce26

9 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bence film aksiyon sahneleri çok iyi film bence bu yilki en iyi 20 film arasina girebilir
sulod
sulod

3 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Mükemmel bir bilimkurgu Will Smith'in en iyi filmi Animatrix Deki Ronesanslarla benzerligi dikkat cekici Matrix Felsefesi filmde kendini hissettiriyor.
Filmdeki Kücük ayrıntılar tek kelimeyle harika (Sonny'nin goz kırptıgı yerde aglayacaktm nerdeyse cok etkileyici bir sahneydi)
delaye
delaye

31 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Ne yalan söyliyeyim hoşuma gitti...Will Smith gerçekten iyi oynamış hakkını vermek lazım, hele Will Smith'in arabasına bayıldım, o araba tek modeldi ve filmde tüneldeki sahnede harika görüntüler oluşturuyordu. ben beğendim...
cengizcuci
cengizcuci

25 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ya filmin konusu klasik konudan o kadarda taşmamış
sıtandart hooliwod filmlerinin espiri ve aksiyonu çok bayat sahneler verdı ilk robot filmlerde olanların aynısı

ama film aksiyon olarakta konu olarakta kendisini izlettiriyordu vaktim ve mesafe uzaklıgı olmasaydı sinemada izlerdim

zamanı gelince

mesela bir sahne var wıll smith robotlardan nefret ediyor sebebi ise araba kazasında kızı degilde kendisini kurtarmasıymış neyse sonunda robotlardan biri kadını kurtarıyor çok banel
snowman72
snowman72

22 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Isaac Asimov'un bilimkurgu edebiyatındaki bu eserinin uyarlamasının nasıl olacağını göreceğiz.Eserdeki deriniği yada felsefeyi yakalabilirse başarılı sayacağım.
adrian9822
adrian9822

9 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ben yurtdisinda sinemada izledim iki gun once. bi seye de benzemiyo. sadece gorsel efekt showu var. baska da bi sey yok. Will Smith'in de asi genc tavirlari epey sikmaya basladi. her fimde ayni sekilde ayni rolu oynuyo. bu filmde de ayni, sadece yuruyusunu biraz degistirmeye calismis. ama nafile. ayni Will Smith, ayni oyunculuk. ya baska bi rol beceremiyo mu bu adam?
ornetorenk
ornetorenk

7 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
malesef filmin adı intelligent robot değil, asimov'un ünlü hikayeler kitebından uyarlanmış, I, ROBOT. yani, ben robot.. çeviri doğru...
onerdunay
onerdunay

31 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izlerken aklıma matrix deki başkaldıran robotlar geldi,animatrix in bir bölümü I,Robot a çok benziyor.
fosit
fosit

10 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Anladığım kadarıyla kitaba sadık kalınmamış kitabın çok daha iyi olduğunu söylemekte yarar var bence hedefledikleri aksiyon yaratmaktan öte bir şey değil.. Bu filmi Spielberg'in çekmesini isterdim.. Umarım ortaya kitap gibi güzel ve duygusal bir film çıkar.
robo-tech
robo-tech

27 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bu filmin fragmanı beni korutuyor. Alex Proyas gibi dahi bir yönetmenden ve I Robot gibi dokunaklı ve zekice yazılmış bir kitabın uyarlamasını şimdiden defalarca izlemeyi düşünürken bu fragman bir kaç sahnesi dışında bana hiç heyecan vermiyor. Umarım bu fragman yapımcılarının beceriksizliğidir.
fenerbahce331
fenerbahce331

29 Nisan 2004 tarihinde eklendi
fragmanı guzeldı..ızlemeye deger
burak-thecrow
burak-thecrow

23 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Valla ben i, bobot'u okudum. Kitap güzel. Fakat will smith olmaz! Filmin (özellikle de Alx Pyrsın yönettiği düşünülürse) karamsar bir havası olmalıydı (bütün gelecek bilimkurguları gibi) ama film geyik! Bence pek iyi olmayacak yine de ustaya saygıdan dolayı gidecem galiba...
pirimugan2007
pirimugan2007

16 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
ilginç bi yapıma benziyo,olumlu beklentiler içine girebiliriz sanırım