Ortalama puan
3,9
247 Puanlama
5
10 Eleştiri
4
17 Eleştiri
3
9 Eleştiri
2
5 Eleştiri
1
2 Eleştiri
0
2 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
romantik filmseverlerin çok seveceği müziklerin kesinlikle iyi olduğu bir film 6/10
Bir ilk film olmasına ragmen, hataların çıkması muhtemelken kanımca güzel, gerçekten güzel ve sade bir film çıkarmıştır Zach Braff. Soundtrack ı harika, uzun bir süredir dinliyorum hatta o muhteşem parçaları. Natalie Portman müthiş bir karakterde. Filmdeki ufak ayrıntılar çok güzel.
Yani demem o ki iyi bir film olması için illa büyük bütçeler ayırmak,özel efektler kullanmak gerekmiyor. Bunun en güzel örneği de Garden State tir bence.
Yani demem o ki iyi bir film olması için illa büyük bütçeler ayırmak,özel efektler kullanmak gerekmiyor. Bunun en güzel örneği de Garden State tir bence.
Türkiye de gösterime girmemiş, "Eve Dönüş" diye çevrilip DVD si çıkmış harika bir dramedi...
duygusal bir anima mi denk geldi bilemiyorum ama, filmin bitiminden sonra hayatimda izledigim en samimi filmlerden birinin bitmis olmasinin huznune kapildigimi itiraf etmeliyim. belki biraz utopik,yalanci ama.. gonuzun icine bakip kalbinize hitap ediyor. daha iyisi yapilabilir mi bilemiyorum acikcasi..
hayatımın filimlerinden biridir.ilk defa bir kıza aşık olmak gibi elini tutmak gibi... ne zaman aşık olmak istesem izlerim. kesinlikle izlenmeli ve arşivinizde bulunmalı.
kimine overrated kimine de underrated gelebilecek filmdir. Filmin çok numarası yok ne hikaye çok komplike ne de efektler harika böyle şeyler beklemeyin. Bu sade ve içten bir film, amerikalı gencin kendini bulma hikayesi gibi biraz hikaye bazılarına bir şeyler çağrıştırır bazılarına çağrıştırmaz bunu izleyip anlayabilirsiniz.'So what do we do? what do we do?' diyerek kendini anlatmıştır da. Ayrıca güzel de bir soundtracke sahip filmdir.8/10
Film beni pek tatmin etmedi bi daha izleme gibi hareketim olmaz...6/10
Bence herşeyiyle harika bir film. Genç bir sinemacının hayatının hayalinin perdeye yansıması. Senaryosundan yapımcılığına, yönetiminden müziklerine kadar hepsi tek bir kişinin hayali. Sadece bunun için bile mükemmel bir eser.Ama anti parantez, ben bu 'bu kadar insanın bu filmi nasıl beğendiğini anlamıyorum, izlemeyin zaman kaybı'cılardan çok sıkıldım. Tamam, bir yorum yapılacaksa bu 'izleyenin kendi fikri' olmalı, kabul. Mesela filmin ne hissettirdiği söylenebilir en azından. Ama buradan birşeyler okumak için de çok kötü bir platform oluştu artık. 'İzlemeyinnn' diye haykırmak bir yorum mu yani? Biraz daha yaratıcılık, lütfen?Bunun yeri de burası değil tabii ki, fakat bu özel filmi beğenen özel insanlarla (ve kayıp sinema izleyicileriyle) paylaşmak istedim. Sevgiler.
Bu filmi ben inanılmaz seviyorum. Çok sıcak çok samimi. Müzikleri harika. Aslına bakarsanız öyle sürükleyici bir konusu da yok. Herkesin sevebileceği tarz da değil. Ama Junoyu beğenenler bu filmi de beğenirler. 10/8.5
Bir şekilde tatlı bir havası var ve cidden izlerken sizi dinlendiren bir şekilde seyrediyor. Diyaloglar yerinde, ince espriler iyi. 8
Evet gerçekten kopuk kopuk ilerleyen,bazı noktalarda sıkan bir film..Ama garip bir şekilde sizi içine alıyor..Kasabanın yeşilliği,sakinliği..Birde kendimi düşündüm..Lise arkadaşlarımı tam 9 sene sonra karşımda görsem neler hissederdim diye..Evet ben bu filmi sevdim..Uçurumun kenarındaki tekneden evde yaşamak istedim..Sevdiğim insanla..Sadece o ve ben..Büyük şehirlerden bunalanlar izlemesin,işi gücü bırakıp kaçabilirler..
ilk 45 dakika biraz sıkıcı ilerlese de geri kalan bölümde natalia portmanın canlandırdığı sam karakteri ile filmi izlerken hiç skılmadım :)
berbat bir film, sakın ama sakın 2 km den fazla yaklaşmayın, vakit kaybetmeyin. He dersiniz ki benim icin oyuncular önemli sadece senaryoya falan bakmam, o zaman bilemem
evet gerçekten oldukça sade ama kendini izleten bir film.çok fazla şeyler beklemeden izlenirse daha fazla memnun kalınır.film çabuk geçiyor,portman çok da zorlayıcı bir rolde değil belki ancak yine de film boyu onu izlemekten kendimi alamadım yine,oldukça başarılı.hoş bir film diyebilirim.
Eh işte , orta halli bir film.Natalie Portmandan daha iyi bir performans beklerdim.Ama sade ve hoş bir film yinede
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler