21 Gram
4,3

miramus
miramus

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Farklı bir anlatım tarzı var filmin..Alejandro, res. dogs ya da pulp fictiona özeneyim derken bazı şeyleri abartmış olmasına rağmen kurgu yine de harikaydı..Yönetmen sıradan bir konudan anlatım tarzıyla harikalar yaratmış bu bile takdire şayan..izlenilmesi tavsiye edilir...
denz-2
denz-2

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir filmdi bence.. mutlaka tavsiye ederim konusu açıldığında.
august-king
august-king

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Inarritu’nun yine insanların çeşitli olaylar sonucu yakınlaşmasını konu edindiği bu filmi farklı kılan bence oyunculuk.Sean Penn,Benicio Del Toro ve Naomi Watts gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış başrol karakterlerinin hepsinin de bu kadar iyi oynadığı filmlerin sayısı gerçekten az.Özellikle Sean Penn’in ne kadar usta bir oyuncu olduğunun bir ispatı bu film ayrıca film boyunca bize filmin adının ne anlama geldiğini düşündüren ve filmin sonunda bunu izleyiciyi tatmin eden bir şekilde açıklayan yönetmeninde başarısını kabul etmek gerekir
cedric
cedric

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Alejandro González Iñárritu döktürmüş tek kelimeyle..ya muro yu seyreyip bu filmden sıkıldığını yazanlar abi yazmayın tutun kendinizi..
Jet-Li-2
Jet-Li-2

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
O nası bi oyunculuk Sean Penn! O nası bi oyunculuk Del Toro! O nası bi yönetmenlik Alejandro González! Die bağırmak istiycekseiniz
Selami T.
Selami T.

3 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Çok ağır bir film ama içerisinde çok beğendiğim repliler ve sahneler vardı. Genel olarak ortalamanın üstünde izleyin
flight-2023
flight-2023

5 Aralık 2004 tarihinde eklendi
hakkaten sarı 23 ün dediği gibi çok güzel ama insanı depresyona sokan bir film... ilk başta çok karmaşık geliyor... hiç biri birbirini tanımayan insanlar parça parça anlatılıyor... ama sonra mükemmel bir şekilde öyküler birleştiriliyor...
izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...
ekinnn
ekinnn

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
2 sene önce izledm ama filmn ismini duymak bile beni hala heyecanlandrıo, bu filmi izleyin arkadaşlar.
ygoven
ygoven

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
oldukça başarılı 9/10
acisekerr
acisekerr

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
enfes bı fılm.paramrarca asklar kopekler benım favorı fılmlerımın basında gelır bu fılm de aynı tadı verdı bana.sıddetle tavsıye olunur.
konacakli
konacakli

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yönetmenin tarzı hep benzer.. ama film bence çok başarılı.. son-baş kurgusunu çözmek biraz güç olsa da bunun zamanlamasını öyle iyi ayarlamış ki,filmden kopma noktasına gelmeden filmi çözüyorsunuz..
seliria
seliria

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kaç hayat yaşarız? kaç kere ölürüz'ölüm anında hepimiz 21 gram kaybederiz.21 grama ne kadar sığar'ne kadarı kaybolur'ne zaman kaybederiz 21 gramı? 21 gram...5 madeni paranın,bir kuşun,bir parça çikolatanın ağırlığı.21 gram ne kadar eder? Ölüme,yaşama dair sorular..... çarpıcı bir anlatım...
believer86
believer86

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Alejandro kesinlikle müthiş bir yönetmen bu nasıl kurgu böle, yap-boz gibi,buna bir de harika oyunculuklar eklenince iyi bir kombinasyon çıkmış karşımıza
selmayurdasavas
selmayurdasavas

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İlk izlediğinizde pekbirşey anlamıyorsunuz.İleri ve geri dönüşler kafanızı karıstırıp bağlantı kurmanızı zorlastırabılır.ben bu filmi yıllar once ızlemıstım sımdı tekrar seyrettim ve cok daha fazla keyıf aldım.Oldukca basarılı bır yapım.Bırcok kısı, hayat ve konu olmasına ve hepsını bırbırıne bır sekılde bağlamasına rağmen mantık hatası yok.11:14 filmini anımsatıyor ama ondan daha kalıtelı.
sunk-galleon
sunk-galleon

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film ilk başlarda biraz sıkıcı geleiblir ama emin oluz izlediğinizde pişman olmayacaksınız. Hikaye filmin sonlarına doğru öyle güzel bağlanıyor ki.. Zaman ileri - geri değiştirğinden biraz başınız dönebilir ama buda filmi güzelleştiren en güzel nokta. Filmde illa haraket olsun demeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. 8/10