21 Gram
4,3

bureax
bureax

24 Ocak 2011 tarihinde eklendi
500 Days of Summerın tarzını sevenler bunu da sevecek. konu ve olayların gelişmeleri şahane, insan bir yandan karakterlerin hayatlarını çözmeye çalışırken bir yandan gerçeğinden ayırt edilemeyecek oyunculuklar karşısında adeta kendini filmin içinde hissediyor. Mulholland Dr.ı da çağrıştırıyor biraz
Yusuf Kır
Yusuf Kır

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

17 Ekim 2012 tarihinde eklendi
21 gram-ruhun ağırlığı! evet.gerçekten de ağır bir film.
funlife
funlife

23 Haziran 2004 tarihinde eklendi
çok sıkıcıydı
delaye
delaye

20 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
İnsan ruhunun ağırlığını hesaplayan doktorun haberini okuyunca çok şaşırmıştım. Bu film de ilginçti. alakasız insanların gün gelip biribirlerine nasıl ihtiyaç duyduklarını ve nasıl birbirlerinin haytalarını etkilediklerini gösteriyor. Özellikle Benicio Del Toro'nun inancıyla hesaplaşma serüvenine bayıldım insanın dayanma sınırını gösteren bir film. 21 Gram'ın bir hayat için ne kadar ağır bir yük olduğunu gösterdi bana...
tuda7
tuda7

4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Zekice kurgulanmış senaryoya sahip etkileyici bir film. Dikkatli izlenmesi gereken, insanı düşünmeye sevkeden müthiş bir şaheser ortaya çıkarmış yönetmen. Adeta yap-boz parçalarını birleştirircesine insan zihnini çalıştıran fakat aynı zamanda duygularımıza da hitap eden unutulmayacak filmlerden bir tanesi "21 Gram". Ruhun ağırlığının 21 gram olup olmadığı kanıtlanamadı ancak önemli olan filmin, hayatı sorgulamamıza neden olmasıdır...(9/10)
-shadow-
-shadow-

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi daha yeni izleyebildim ve ne zamandır izlemediğim için kendime çok kızdım..Gercekten çok güzel bir film..herkese önerilir..
sy-2053
sy-2053

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
parçalanmış hayatları parçalanmış bir seneryo ile anlatmış yönetmen.. farklı ve izlenmesi gereken bir filmdi. (yine trafik kazası ile kesişen hayatlar )
000alper
000alper

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Herkesin izlemesi gereken bir film.İzlememek kayıp.
Leyla S.
Leyla S.

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Beklentinizi çok üst düzeyde tutmayın Faklı bir film oyunculuklar ve konusu çok iyi fakat durağan.Finale doğru biraz daha güçlü olabilirdi spoiler:
kirpiotuzbes
kirpiotuzbes

4 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Sabırsızlıkla bekliyoruz...
Kadro iyi yönetmen-yapımcı iyi, sanırım film de iyi.
eserfirindaoturan
eserfirindaoturan

5 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
sonunda biraz daha gecikseydi divx ini filan izleem gerekecekti
inşallah bir sorun çıkmazda 21inde girer vizyona
suzyanna
suzyanna

6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Alejandro Gonzalez Inarritu,paramparça aşklar ve köpeklerden sonra daha da kendini aşmış,bu adam gerçekten çok iyi işler yapıyor.21 Grams’de kurgu paramparça aşklar ve köpekler’de ki gibi yine harika,oyunculuklar daha da kaliteli.Hatta Sean Penn Mystic River’da ki değil de,21 grams deki oyunculuğuyla oscar’ı daha çok hakediyor bence.Naomi watts’ı mulholland drive’dan beri böyle zevkle izlememiştim.Benicio Del Toro’da çok iyi.Mükemmel bir film,kaçırmayın!
no-one-2
no-one-2

12 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
trafik kazasıyla bağlantı da bir nevi inarritu fetişizmi olacak sanırım :)
ebrustr
ebrustr

19 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
kesinlikle begendim..naomi watts'in cok iyi bi royun cikardigini dusunuyorum..cok etkileyici bir konu..benicio del toro'nunda performansi gorulmeye deger..kacirmayin derim..!
didgeredoo
didgeredoo

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Amores Perros'tan sonra bir kez daha çarpıldım.. Alejandro Gonzales'in olayları kurgulama ve birbirine bağlama yeteneği hayran kalınılacak ölçüde. Tabi filmde oyuncuların da payı ortada. Sean Penn, Benicio Del Toro ve Naomi Watts neredeyse aynı derecede iyiler. (kişisel not : ben çok ağladım ve sinirim bozuldu; o konuda uyarayım!)