21 Gram
4,3

kemalakoglu
kemalakoglu

23 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bir sinema filminden ne beklersiniz?Ben filmin her şeyden önce bir derdinin,anlatacak bir şeyinin olmasını beklerim.21gram'da dertlerin en büyüğü var:'bu hayat kaç gram çeker?Ne kadarı gider,ne kadarı kalır?..'
Naomi Watts'ın oyunculuğu güzel ötesi..
Bu filmi izleyin,hatta İnarritu'nun bundan sonra çekeceği tüm filmleri izleyin..
adrian9822
adrian9822

30 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
kimse kusura bakmasın ama benim gözümde tam bir felaketti... pişman olduk "prens ve ben" filmine girmedik diye... oyuncuları çok beğendim, filmin kurgusu da fena diil ama çok sıkıcı bi film olmuş. başta zaten farklı bi şey anlaşılmıyo, bekliyosunuz güzel bi şekilde devam etmesi umuduyla. ama nafile... nasıl sıkıcı başlıyosa, öyle de sıkıcı bitiyo. ayrıca film boyunca 21 gram ne alaka diye sorduk birbirimize. tabi gerçekte ne olduğunuz biliyoruz ama filmin sonunda da "bu ne ya, olay bu mudur yani, 21 gramı böyle mi bağladılar?" diye düşünmekten kendimizi alamadık. neredeyse salondaki herkes sıkıntıdan bi sağa bi sola döndü film boyunca... ben buradaki yorumları okudum, arkadaşı da yanımda götürdüm. bi daha da hayatta benim tavsiyelerime uymaz. yaktınız beni :)
aramixx
aramixx

1 Haziran 2004 tarihinde eklendi
1 varmış 20 yokmuşşş.... yönetmen amcanın biri bir film yapmış iyide oyuncular bulmuş hepsi film için iyi çalışmış ve iyi işler çıkarmışlar ama film bitince yönetmen amca filmi bişiye benzetememiş sonra gitmiş montaja vermiş ve demişki "karıştırın bişiye benzesin" montajcılar da almışlar filmi karıştırmışlar ama olarda bişiye benzetememişler ama film vizyona girmiş bense gidip izlemişim ve bende bişeye benzetememişim
10. dakkikasında film anlaşılmış başından sonuna kadar sonrada hep tekrar hep tekrar dan sıkılmış filmin bitmesi için dakkikaları saymışım....
ozgeozgen84
ozgeozgen84

9 Haziran 2004 tarihinde eklendi
ben bugün vcdde izledim çok güzel etkileyici bir filmçok beyendim özlellikle sean penn ve benicio del toro ikilisi oldumu film izlenmeye değer
molokovellocet12
molokovellocet12

12 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Olayların parçalarını ayrı olarak gösterdiği için pek sürükleyici değil ama mutlaka izlenmeli
quenius
quenius

3 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Oyunculuk mükemmel. Oyunculuk gerçekten mükmmel. Vasat oyuncularla izlenmeyecek tat vermeyecek bi film. Film süpriz yapmayı da becerebilse çok daha iyi olurmuş. Olacakları tahmin kolaylaştıran ipuçlarını fazla anlaşılır bi şekilde verdiğinden insanı şaşırtmıyor. Ama anlattığı, anlatmaya çalışmaya cesaret ettiği, oyunculuğu, finali dört dörtlük
sleepandream
sleepandream

26 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
filmin konusu oldukça açık aslında sadece biraz heeycan olsun ve alışıldık senaryo old.u anlaşılmasın die olaylar sıra halinda deil.aman ne heyecan ama yine sonunu çok sewdim kötü de diemiorum...
dalga-69
dalga-69

27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
etkisini uzun süre hissedeceğiniz son derece sarsıcı oturup akılyormak isteyeceğiniz bir film..özellikle yönetmenin olaylari oluş sirasini takip etmeden anlatmasi filme ayri bi dikkat kesilmeyi farz kılıyor..oyunculuklara söylenecek çok şey var..çok çarpıcı...
paperboy
paperboy

2 Ekim 2005 tarihinde eklendi
fazla donuk sahneleriyle beni biraz sıkan,ama bi okadar da farklı hayatları bulmaca gibi bulmanızı sağlayan,çok hızlı bir film olmayıp,ama meraklandıran fena değil derecesinde bir film
dittos
dittos

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Olağanüstü güzel bir film. Amores Perros'tan çok daha çarpıcı. Bulmaca sevmeyenler bu filmi izlemesin.
umutbk
umutbk

22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bu film benim için gerçekten hiç tereddütsüz FiLM diyebileceğim bir film işte film dediğn böyle olmalı benicio del toro yu 21 gramda izleyince onun dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüm ve bu filmi suç ve ceza kitabı gibi aklımın bi köşesinde tutuyorum her an ve hayatın anlamını arıycağım zamanlarda çokca başvuruyorum oyunculuk senaryo ve düşünce,bu üçü bir film için yeterli bence birde böyle büyük bir kurgu ve büyük bir yönetmen olunca tek söylenebilecek şey MuhTeŞem
altuneli
altuneli

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Oldukça güzel bir psiko dram filmi. Benicio Del Toro ile Sean Penn gibi harika birer karakter oyuncusu olunca filmin kötü olması zor tabi. Film konusu itibarıyla oldukça ilginç. Kalp nakliyle yaşayan birisi eski kullandığı kalbinin sahibinin ailesini araştıryor ve o kişinin ölümüne neden olan kişiyi buluyor... yani değişik bir senaryo. İki ayrı alinenin dramlarının anlatılması da güzel olmuş. Del Toro bence Sean Penn den daha iyi bir rol çıkarmış bütün olarak ele alırsak film çok kaliteli bir yapım olarak yerini belirlemiş.
ronimehmet
ronimehmet

12 Şubat 2006 tarihinde eklendi
harike bi senaryo, sürükleyici bi film.. izlenmesi gerekir .....
zeynoyalcin
zeynoyalcin

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
evet sean penn yıne yapacagını yapmıs gercekten fılmde kı hasta adama artık bakamaz duruma geldım acıdım ama fılm olarak hep bellı dönemlerde kı kalıp bu seferde ilk basta karmasık gıbı gösterılen sonradan anladıgımız fılmler artık benı cezbedemez duruma geldı ...
ersindurmus62
ersindurmus62

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
öcelikle sinema tarihinin en iyi kurgularından birine sahip harika bir film innaritu amaros perros'da da döktürmüştü çok iyi bir film