Constantine
2081 Puanlama

onur-dersim
onur-dersim

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Constantine bu filmi çok sevdim ya epeyce güzel bir konusu var efekler süper 2.seride çekilse iyi olucak
Demirtas
Demirtas

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Keanu Reeves’in hatırına izlenir ama fazla birşey beklemeyin.
chevy21
chevy21

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
anlayana muhteşem bir film ben hasta oldum
demo13
demo13

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
görsel şovun yanında oyuncu kailtesi ve performansıyla güzel bir film diyebiliriz
baho1980
baho1980

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Constantine konusu karmaşık olmakla birlikte hristiyanlık başta olmak üzere bizim dinimizin de ögelerinden yararlanarak gerçekliğe yaklaştırılmaya çalışılmış bir film. Keanu Reeves her ne kadar bu film ile en kötü oyuncu ödülünü aldıysa da ben bu filmi kült filmler listesinde görüyorum. Harika bir film. 700'ün üzerinde film seyretmiş biri olarak kesin tavsiyem izleyin. konuları takip edin, inanılmaz sürükleyici.
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Sadece görsellikten ibaret bi film o kadar
ynarcin
ynarcin

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izleyiciye görsellikten başka bir şey sunamayan , ne konusundan ne de kendisinden hiç hazzetmediğim kısacası sevmediğim bir filmdi...
iste-budur
iste-budur

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bugüne kadar izlediğim en iyi çizgi roman uyarlaması.daha doğrusu iki tanesinden biri.biri spider-man diğeri constantine,diğerleri yalan olmuş bana göre.açıkçası bu biraz keanu reeves ve rachel weisz etkisi galiba.sonuç olarak en iyi çizgi roman uyarlaması olup hem de böyle çok çok sevdiğim oyuncuları bünyesinde barındıran bir film olunca sevememem pek mümkün olmadı=)
reedsternberg
reedsternberg

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Keanu Reeves çok karizma görüntüler vermiş.O sigara içişi...konusu sesleriyle heyecanlı vakitler geçirebilirsiniz
kenan-sanli
kenan-sanli

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
beğenmedim. filmdeki herşey çok yapmacıktı.
Fahri07
Fahri07

27 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
filmi sinemada izledim ve hiç beğenmedim.bikere çok saçma bi konusu var.sonra dini propaganda yakıştırmaları çok saçma ve utandırıcı olmuş.mesela cebrail isimli melek açık saçık bir kadın kıyafetinde gösterilmekte.sonra cehennemi falan gösteriyolar.acaip şeytan tiplemeleri vs.ne kadar abartılı ve uçuk bi film.tamamen vakit kaybı 10/0
kaankarsan
kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri güzel fakat tam bir hellblazer özelliği taşımıyor.. İyi bir uyarlama olmamasına rağmen kötü bir film değil...Seyir zevki verebilir..(6/10)
cenkmutlu
cenkmutlu

19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir fantastik aksiyon.Filmi izlemeden önce büyük beklentilerim yoktu,eğlendirecek bir şey bekliyordum,beklediğimi aldım diyebilirim.Görsel efektler harika(evde DVD keyfi için birebir) Keanu Reeves ise yine döktürmüş.Zaten kendisinin oynadığı hemen her filmi beğenmişimdir.İzlenebilir..
skypiler
skypiler

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bi filmdi özellikle meleklerin kanatları mükemmeldi keanu'nun film de hiç öpüşmemesi filme iyi bi hava katmış eger esas kızla öpüşselerdi gereksiz bir hollywood filmi olucaktı...birçok çizgi roman uyarlamasından iyiydi bence ikincisi gelmemeli ve tadın da bırakılmalı
iyomi
iyomi

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
evde izlediğim için mi bilmiyorum ama izlerken çok keyif aldığım veya gerildiğim bir film değil. sahneler güzeldi ama yine de bilemiyorum. daha farklı bir şey bekliyordum.