fragilegirl
10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmi izlerken sıkıntıdan patladım.hiç anlatıldığı gibi bir film değilmiş.yani abartılacak bir yanı yok görsel efektler hariç..konusu tam bir fantazi.inandırıcılıktan uzak
filmin konusunu anlaşılmasın diye ellerinden geleni yapmışlar bence.Anlaşılır bir konu var ama seyirciyi meraka düşürmek için mi yapılmş veya değişik bir konu olduğu için mi yapılmış bilmem ama anlaşılmaması üzerine bayağı durulmuş.Film fantastik ama biraz saçma.Tamam fantastik bir film ama bir sürü fantastik film izledim bundan başka saçma gelen olmadı bana.konunun fantastik niteliği inandığımız şeyler üzerine kurulmuş ve çok saçma olarak kullanılmış.Ama filmin bazı sahneleride çok başarılıydı.Kanat olayınıda güzel yapmışlar.hiç bir yapmacıklığı yoktu.Ama yinede vasatta kalan bir film.Açıkçası ben daha farklı ve beni çok etkileyen içine,çeken bir film beklemiştim ama yanılmışım.
yani filmi iyi anlamak için ya 5 kere izlemek yada hristiyan olmak gerek heralde filmi izledikten sonra bir sürü şey kafama takıldı,,ama filmin mesajıda güzeldi;sigara sağlığa zararlıdır
filmi kısaca özetlemek gerekirse cnbc-e deki fantastik dizi angel'ın seçme bölümleri derdim...filmin başlamasından bikaç dakika sonra bu benzerlii farkedebiliosunuz farkettiğinizde film sizin için bitmiş oluo çünkü tek tek her sahnedeki ayrıntıları annatır hale geliosunuz...bence vasat bi filmdi etkileyici farklı hiç bi özelliği yoktu hatta bazen komik olduu yerler bile vardı...keşke şu senaryoları biraz deiştirseler bizde filmlerde heycanlanıp ne olcaını merak edebilsek!!!
Film iyi başladı ama sonlara doğru iyice sıkıldım ben şahsen. bencede filmde fazlalıklar var cebraili falan işin içine katınca olmamış bence. ama cehennem tasvirini güzel yapmışlar filmde tek beğendiğim yanı buydu...
Fillimden korkmak için gidiyorsan gitme efekt seyrederim diyorsan git. Konu Exorcist ile Matrix karışımı olmuş Keanu Reevesdan bu fillimden oyunculuk beklemeyin giderken iyi seyirler.
demokankoyun arkadaşım,problem sende değil.film gerçekten bizi uyuttu.çünkü filmde hiçbir şey yok.diyaloglar sıfır.özel efektler etkileyici değil.peki ne var bu filmde'koca bir hiç.mistik öykülere bayılırım.ama nedense bu filmi beğenmedim.karakterler aşırı derecede çarpıtılmış.kısacası vaktinizi bu filmi izlemekle heba etmeyin.
Görülüyorki yapımcılar Keanu Reeves i oynatmakla en doğru kararı vermişler. Ve matrixin mirasına konmuşlar.Kısacası herkes neden matrix le bağlantılar kurmaya çalışıyor anlamıyorum. Tamamen para için yapılmış bir film.
Büyük umutlarla gittiğim ama elimin boş döndüğü bir film. Ne espriler zekice, ne kurgusu iyi yapılmış (sekanslar arası geçiş bence çok zayıf) , ne de iyi bir senaryo...Bu da yönetmenden kaynaklanıyor. Senaryo da artık iyice tanıdık geldi. Bu hristiyanlık ve şeytan filmlerini izlediğimde hep bu tarz bir filmin Türk versiyonunu düşünürüm. peder yerine imam, şeytan yerine belki cinler, kilise yerine camiler...acaba bu kadar ilgi görürü müydü diye? yine de iyi bir yönetmene teslim edilseydi (sam raimi mesela)çok daha iyi bir iş çıkardı. bir senaryosu olan film mi izledim yoksa uzatılmış bir video klip mi anlmadım. hayal kırıklığı işte...