Constantine
2081 Puanlama

ahmet-ertan
ahmet-ertan

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin seneryosu bence çok sağlam.Reeves ise gerçekten harika bir performans göstermiş.Etkileyici bir film.10/8
beck31
beck31

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Aslına bakarsanız oldukca sıkıcı bir filmdi ama bazi guzel sahneleride vardi fakat pek etkileyici oldugunu soyleyemem. 10/7
teomansonmez
teomansonmez

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Hristiyanlık inancına dayalı,Jamie Delano ve Garth Ennis'in çizgi romanlarından uyarlanan bir film Constantine.Keanu Reeves,Rachel Weisz,Djimon Hounsou,Shia LaBeouf ve Tilda Swinton'ın başrollerinde olduğu fantastik bir gerilim-macera.Klip ve reklam filmlerinden gelen yönetmen Francis Lawrence'ın yanılmıyorsam hem ilk uzun metrajı hem de ilk sinema filmi Constantine.Muhteşem özel efektleri ve şeytanı oynayan Peter Stormare'ye rağmen ne yazık ki zayıf bir film.Görsel açıdan çok başarılı ama.Yalnız baştan sona bir Hristiyanlık propagandası bir film.Yine de devamının gelmesi gerekirdi.
besiktaslicadi1
besiktaslicadi1

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper:-)
taha-gunes
taha-gunes

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hristiyanların Tapması Gereken Bir Film. Bizim için Sadece Fantastik ve Bu Yüzden Harika Bir Film.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kötü deil bence deişik bi film ama ben beğendim 10/7
hibergate
hibergate

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
vasat bir çizğiroman uyarlaması bence keanu bu rolde pek olmamış sanki
annamoss
annamoss

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı güzeldi.ama son kısımlar çok kötüydü.izlenmeye deymiyecek bir film
boldheart
boldheart

22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film çok eleştiri aldı bende filmden umduğumu bulamadım aslında ama bazı sahneler olsun ve keanu reuves olsun filmi fazla olmasada beğenmemi sağladı farklı bir film olmuş izlenmöeye değer nitelikte...
odinhan
odinhan

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden öncede beklentim bir başyapıt yada vb. bir film olmadığından filmdeki aksiyonlar,efektler ve gerilim sahneleri beni memnun etmeye yetti..10/7
Demirtas
Demirtas

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Keanu Reeves’in hatırına izlenir ama fazla birşey beklemeyin.
kaankarsan
kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri güzel fakat tam bir hellblazer özelliği taşımıyor.. İyi bir uyarlama olmamasına rağmen kötü bir film değil...Seyir zevki verebilir..(6/10)
cenkmutlu
cenkmutlu

19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir fantastik aksiyon.Filmi izlemeden önce büyük beklentilerim yoktu,eğlendirecek bir şey bekliyordum,beklediğimi aldım diyebilirim.Görsel efektler harika(evde DVD keyfi için birebir) Keanu Reeves ise yine döktürmüş.Zaten kendisinin oynadığı hemen her filmi beğenmişimdir.İzlenebilir..
iyomi
iyomi

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
evde izlediğim için mi bilmiyorum ama izlerken çok keyif aldığım veya gerildiğim bir film değil. sahneler güzeldi ama yine de bilemiyorum. daha farklı bir şey bekliyordum.
korn9999
korn9999

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmin yazıları geçtikten sonra keanu'nun ölen yaverinin mezardan melek olarak çıkması beni etkiledi.bunun dışında genel olarak filmi aceleci buldum, süresi biraz daha uzun olsa daha güzel olabilirdi.çizgi roman uyarlaması olması da daha bi ilginç aslında.bi de o bıçağı bulan elemanın lanet saçması da güzel sahnelerdi.iyi film ama genel olarak kendi inanışlarını yansıttığı için her bünye kaldırmaz yanii..