Hristiyanlık inancına dayalı,Jamie Delano ve Garth Ennis'in çizgi romanlarından uyarlanan bir film Constantine.Keanu Reeves,Rachel Weisz,Djimon Hounsou,Shia LaBeouf ve Tilda Swinton'ın başrollerinde olduğu fantastik bir gerilim-macera.Klip ve reklam filmlerinden gelen yönetmen Francis Lawrence'ın yanılmıyorsam hem ilk uzun metrajı hem de ilk sinema filmi Constantine.Muhteşem özel efektleri ve şeytanı oynayan Peter Stormare'ye rağmen ne yazık ki zayıf bir film.Görsel açıdan çok başarılı ama.Yalnız baştan sona bir Hristiyanlık propagandası bir film.Yine de devamının gelmesi gerekirdi.
Bu film çok eleştiri aldı bende filmden umduğumu bulamadım aslında ama bazı sahneler olsun ve keanu reuves olsun filmi fazla olmasada beğenmemi sağladı farklı bir film olmuş izlenmöeye değer nitelikte...
Filmi izlemeden öncede beklentim bir başyapıt yada vb. bir film olmadığından filmdeki aksiyonlar,efektler ve gerilim sahneleri beni memnun etmeye yetti..10/7
Aksiyon sahneleri güzel fakat tam bir hellblazer özelliği taşımıyor.. İyi bir uyarlama olmamasına rağmen kötü bir film değil...Seyir zevki verebilir..(6/10)
Güzel bir fantastik aksiyon.Filmi izlemeden önce büyük beklentilerim yoktu,eğlendirecek bir şey bekliyordum,beklediğimi aldım diyebilirim.Görsel efektler harika(evde DVD keyfi için birebir) Keanu Reeves ise yine döktürmüş.Zaten kendisinin oynadığı hemen her filmi beğenmişimdir.İzlenebilir..
evde izlediğim için mi bilmiyorum ama izlerken çok keyif aldığım veya gerildiğim bir film değil. sahneler güzeldi ama yine de bilemiyorum. daha farklı bir şey bekliyordum.
filmin yazıları geçtikten sonra keanu'nun ölen yaverinin mezardan melek olarak çıkması beni etkiledi.bunun dışında genel olarak filmi aceleci buldum, süresi biraz daha uzun olsa daha güzel olabilirdi.çizgi roman uyarlaması olması da daha bi ilginç aslında.bi de o bıçağı bulan elemanın lanet saçması da güzel sahnelerdi.iyi film ama genel olarak kendi inanışlarını yansıttığı için her bünye kaldırmaz yanii..