Constantine
2081 Puanlama

skypiler
skypiler

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bi filmdi özellikle meleklerin kanatları mükemmeldi keanu'nun film de hiç öpüşmemesi filme iyi bi hava katmış eger esas kızla öpüşselerdi gereksiz bir hollywood filmi olucaktı...birçok çizgi roman uyarlamasından iyiydi bence ikincisi gelmemeli ve tadın da bırakılmalı
clauseover
clauseover

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar fantastik bi aksiyon filmine gerçekçilik için gidenlerin birde bu filme inandrıcı olmamış diye yorum yazmalarına anlam veremiyorum.tamam bu film hristiyanlık adına misyonerlik tarzı bir film ama sonuçta bilinçli insanlarız ve neyin ne olduğunu biliyoruz.
çocuklara izletilmediği sürece iyi bir film bence özelliklede baya bi aksiyon var. ve en azından hristiyanlıkla ilgili bilgi edinmemizide sağlıyo. sonuçta bunlarıda bilmeliyiz gün gelir lazım olur karşılaştırma yapmak ve doğruyu bulduğumuzu bir kez daha bilmek adına önemli bir şey sonuç olarak başarılı bir fantastik aksiyon
kenloach
kenloach

17 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Çok farklı bir hikaye ve fantastik film sevmeyenlerin bile hoşuna gidecek bir yapım.Şiddetle tevsiye ediyorum.
naked-soul
naked-soul

16 Nisan 2005 tarihinde eklendi
oldukça harika bir filmdi bu kadar hareketli bir film daha önce izlemedim diyebilirim.inanın salondan çıktıktan sonra o kadar yorgundum ki sanki constantine yerine ben savaşmıştım.sonra farkettim ki herkes öyleydi o kadar gerilmişti ki millet,filmdn sonra bi yorgunluk geldi hepimize:)
holywood-2
holywood-2

6 Nisan 2005 tarihinde eklendi
film seyircisi bir çok karmaşaya girmiyor istenen konu mükemmel bir şekilde işlenmiş:))ehhhh keanu nun da hakkını vermek lazım adam iyi oyuncu bu filmed de ben burdayım diyor!!ayrıca güezel rachel ona iyi eşlik etmiş.bu filmden sonra çoğu çevremdeki insan ben dahil sigarayı acaba bıraksak mı diye birbirmize sorduk iyi bir fikir ama dinleyen kim?:))
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

5 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Mutlaka görülmesi gerekir diyorum. Harika bir filmdi. Keanu'dan baska birini düsünemezdim bu filmde... Karakter üzerine süper oturmus.
beetlejuicesenol
beetlejuicesenol

2 Nisan 2005 tarihinde eklendi
ismini duyduğumda istanbulla ilgili bir film zannettim . fakat konusu bi alakaydı çizgiromandan uyarlama imiş karakteri tanımıyordum ama çekimler çok iyi konu anlaşılmıyor buna rağmen içindeki melek şeytan öğeleri falan iyi kullanılmıştı 10/7
kolaric
kolaric

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
gerek bu sitede, gerekse arkadaş çevresinde o kadar kötülediler ki filmi neredeyse gitmeyecektim ama yine de azim ettik gittik ve hayran kaldığımı söyleyebilirim. keanu reeves iyidir hoştur ama o bir yana, bu film onsuz da gayet güzel olabilirdi böyle bir konu ve resim çizer gibi harika işlenmiş bu karelerle. oyuncuları övüp filmi gölgede bırakmak olmaz yani.

--spoiler--
filmin artıları çok, o yüzden gözüme çarpan eksilerini kısa kısa geçmekte fayda var ki bunlar da evvela mızrağı gollum tavırlarında sahiplenen o pısırık meksikalı kardeşimiz (sinirleri bozan bir yapmacıklığa sahipti) ve her süper kahramanın yanında illa da bulunması gereken bir çırak tiplemesi olan kopil idi. bu çocuğa yüklenen mizah öğeleri (constantine'e özenmesi, sürekli dert yanması vs..) bir tommiks'te, bir zagor'da hoş durabilir ama bu film bu tip bir mizahı kaldırabilecek kadar hafif değildi bence. olmasa da olurdu..
--spoiler--

bir de sağda solda "ya cebrail öyle değil ki?", "töbe haşa öyle cehennem mi olur?", "isa öldürülmedi bi kere.." gibisinden komik beyanatlar duymak flmi gözümde daha değerli kılıyor. bir fantazi filmini bile kendi inandığı fantazileri ile kıyaslıyıp "doğru yanlış" notu veren insanlar ne güzeldir ne hoştur.. yerim ben onları, canlarım benim.
gorky-1907
gorky-1907

27 Mart 2005 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mukemmel.angel,buffy tarzi filimleri sevenler kesinlikle constantine yide seveceklerdir.keanu reeves e bu filimde hayran kaldim.mutlaka izleyin.
malcolmx17
malcolmx17

25 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmin hiçbir sahnesinde sıkılmadım ama sizce biraz abartılmış değil mi?Lucifer'in dünyaya iniş sahnesi!Bilmiyorum biraz bu yönde burukluk var içimde.Ama yinede mutlak izleyin.Filme dün gittim.O kadar çok film var ki izlenecek o yüzden filmlere geç gidebiliyoruz.Neyse herkese selamlar.
zerrinle
zerrinle

24 Mart 2005 tarihinde eklendi
film birkaç sahne dışında güzeldi. klasik bir hollywood filmi. ne yapıp edip filmin kahramanından etkilenmemizi sağlamışlar. beyaz kahraman adam gelip dünyayı kurtarıyor, dünyanın haberi olmuyor vs. oyunculuk mükemmel. kurgu güzel. görüntü ve efektler hollywood zenginliğinde hazırlanmış. kahraman adamın (j. constantine) bir kadına yumruk atması, ne olursa olsun çok çirkin. bunun sebeplerini sıralamaya kalksam altından kalkamam. ancak eğlenmek, hoşça vakit geçirmek isteyen sinema tutkunlarına öneririm. iyi seyirler şimdiden:)
ladyblue-87
ladyblue-87

21 Mart 2005 tarihinde eklendi
ben filmi cidden beğendim.. son zamanlarda izlediğim en ii filmlerden biriydi.. biraz gerilmek ve gülmek istiyorsanz (john ın lucifier a yaptığından bahsediyorum) mutlaka izleyin :))) byes
Awaken
Awaken

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bence güzel birfilmdi..
ser-optimum
ser-optimum

18 Mart 2005 tarihinde eklendi
mükemmledi filmde cehennmei çok iyi canlandırmışlar yaratıklar oldukça iyiydi ama keanu reeves bu tip rollerin addamı olsa gerek mutlaka izleyin arkadaşlar.9/10
ekinciyakup
ekinciyakup

17 Mart 2005 tarihinde eklendi
muhakkak gormelisiniz inanilmaz ses ve goruntu efektleri keanu reeves ve surukleyici bir senaryo.........
sadece eglenmek icin gidin