oyum kesinlikle 10...Hayatımda izleğim en güzel,en anlamlı filmlerden biriydi.Salondan çıkarken neden olduğunu anlayamadığım bi biçimde gözlerim dolmuştu ve gidip birilerine yardım edesim iyilik yapasım gelmişti.
yyaaa bu fılmın nerresıı kotu allah askına gayeet guzel bı fılmdıı ayrıca bu fılmde mantık aramak buyuk sacmalık cunku bu fılm cızgı romandan uyarlanmıss keniiiiii cok ıyı oynamısss cok karızma ve konusuda gayettt ılgı cekıcı ve heyecanlı ama ben ozellıkle cebrail karakterıne bıde cehennmın gosterıldıgı o sahneye bayıldımm bence kesınlıkle ızlenılmsıı gereken bı fılm!!!!!!!!!!!!
BU filmin nasil 7.7 aldigini sasirmamak elde diil,10 üzerinden 9 benim puanim kesinlikle super bi film izlemeyenler hiç vakit kaybetmesin vcd dvd sini ne bulurlarsa alıp seyretsinlerrrr
hayatımda izledigim en ii cehennemle ilişkili film diebilirim. ben çok begendim efektleri fln çok ii olmuş konusuda ilginç ve aksiyonu var. bence bekleneni veren bi film ben gittiğimde tam olarak izlemek istedigimi izlemiştim bence bu da arşivlerde olmalı...
Constantine konusu karmaşık olmakla birlikte hristiyanlık başta olmak üzere bizim dinimizin de ögelerinden yararlanarak gerçekliğe yaklaştırılmaya çalışılmış bir film. Keanu Reeves her ne kadar bu film ile en kötü oyuncu ödülünü aldıysa da ben bu filmi kült filmler listesinde görüyorum. Harika bir film. 700'ün üzerinde film seyretmiş biri olarak kesin tavsiyem izleyin. konuları takip edin, inanılmaz sürükleyici.