pembeoje
8 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
fazla abartılan balon bir film.. konusu, işleyişi çok saçma ve gereksiz geldi bana.. izlerken ciddi ciddi sıkıldım.. insanlarda nasıl bir film zevki varsa ooo öldüm, bittim, efsane, başyapıt falan demiş ne kadar abartı seven bir milletiz.. kesinlikle efsane bir film değildir.. insanlar bu kadar abartınca da doğal olarak izlerken güzel bir şeyler bekliyorsun bekletini yüksek tutuyorsun ama sonuç hüsran tam bir zaman kaybı.. Keanu Reeves a yakıştıramadım bu filmi, o bile kurtaramamış
filmin kurgusu güzel en azından sıradan değil ama efekt,müzik,görüntü şenliği yaratalım derken sanki kurgu geri planda kalmış yani konu çok daha başarılı ve etkileyici verilebilirdi.
ya aslında kendi içinde tutarlı bi film.ve film olduğunu düşündüğümüz zaman güzel bi film.ama inancım gereği bu filmi izledikten sonra hatta izlerken ürperdim.yani inancımıza tamamen ters bi film.bence resmen dalga geçmişler.cennetle cehennemle şeytanla melekle.bir müslüman olarak izlememem gereken bi film olarak düşündüm ama sonuçta izledik.dinsel boyutunu unutursak görsel efekt olarak güzel bi film.
Film iyi başladı ama sonlara doğru iyice sıkıldım ben şahsen. bencede filmde fazlalıklar var cebraili falan işin içine katınca olmamış bence. ama cehennem tasvirini güzel yapmışlar filmde tek beğendiğim yanı buydu...
Bu arada beyler bu filmde canımı sıkan tek şey o Haç ve de Hiristiyanlık objeleri ve Kilise v.b şeylerin insanın gözüne gözüne sokulma çabasıydı. O Haç şekilinde silahda cabası yani. Umarım yapımı açıklanan Constantine II de bu Haç olayına tabiki silah'a, Hıristiyanlık malzamelerine fazla takılmazlar, genelce kabul görecek daha iyi bişey olur görüşündeyim... (NOT: Tamam, belki çizgi romanında da böyledir bundan dolayı böyle yapılmıştır diyeceksiniz ama işte görüyorsunuz bu sayfadaki filmin afişini ve adamımızın silahının tasarımını, yani başka tasarımlarda olabilirdi.)...
demokankoyun arkadaşım,problem sende değil.film gerçekten bizi uyuttu.çünkü filmde hiçbir şey yok.diyaloglar sıfır.özel efektler etkileyici değil.peki ne var bu filmde'koca bir hiç.mistik öykülere bayılırım.ama nedense bu filmi beğenmedim.karakterler aşırı derecede çarpıtılmış.kısacası vaktinizi bu filmi izlemekle heba etmeyin.
yani filmi iyi anlamak için ya 5 kere izlemek yada hristiyan olmak gerek heralde filmi izledikten sonra bir sürü şey kafama takıldı,,ama filmin mesajıda güzeldi;sigara sağlığa zararlıdır
pek bnm tarzım olmayan bi film, herşey iyi hoş giderken sonunu bende sıkıcı buldum cidden, bu filme ilgili en güzel şey Shia LaBeouf, yine Transformers serilerinde olduğu gibi, heycanlı ve telaşlı haliyle çok sevimliydi=)..***..
yönetmen güzel başlangıcı sonradan nasıl b*ka sarabilirim diye uğraşmış. Oyunculuk fena değildi ama kurgu vasat altı. Bi süre sonra kimin eli kimin cebinde oluyor. İki saat film arayıp bulamazsanız izleyebilirsiniz
filmi izlerken sıkıntıdan patladım.hiç anlatıldığı gibi bir film değilmiş.yani abartılacak bir yanı yok görsel efektler hariç..konusu tam bir fantazi.inandırıcılıktan uzak
yorumları okurken aynı filmden mi bahsediyoruz bilemedim bence kötü bir film çok laçka bolca görsel efekt saçma sapan bir konu yani melek şeytanla işbirliğimi yapıyor yok daha neler ? cehenem tasvirleri falan güzeldi dediğim gibi onlarda görsel olarak çok para harcanmasından kaynaklanıyor ama izleöediyseniz çok bişey kaybetmezsiniz