Constantine
2081 Puanlama

jamesbond-2
jamesbond-2

12 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Ben beğendim özellikle görsellik açısından son derece doyurucuydu,her ne kadar hristiyanlıkta yer alan inançlar bizlere çok ters gelse de sonuna kadar kendini izlettiriyor,Keanu Reeves oyunculuğuyla göz doldurmuş
kayser-soze-2
kayser-soze-2

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ruhsuz, dünya umurunda olmayan bir adam tipi ve harika bir işçilik.. gerçekten güzel bir yapım...
semahos
semahos

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Cok güzel bi filmdi.Keanu Reevesin oyunculuğu zaten söylememe gerek yok..
2.si çekilcekti ama hala bisey yok sanırım ..
Ahmet G.
Ahmet G.

15 Mart 2005 tarihinde eklendi
Pardon,eksik yazmışım;'...Tanrı karınca bahçesi olan bir çocuktur,hiçbir planı yok!'
tugruldonmez
tugruldonmez

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söyliyim, bu filmin fragmani filmin kendisinden çok çok daha etkiliydi...Onun gazıyla uzun zamandır filmi heyecanla bekliyor ve umarım bir başka çizgi roman uyarlama faciası deildir( bknz Hellboy) diye dua ediyorum.Nitekim bu tür filmlerden zaten çok sağlam bir senaryo beklememek lazım, bol efekt bombardımanıyla gümbür gümbür sesi olan bir sinemada oldukça keyifle izlenebiliyor, ama çıktıktan 5 -10 dakika sonra filmle ilgili pek bir etki kalmıyor üzerinizde...Keanu Reeves olmasa sanırım bu filme gitmezdim, Matrix`den gelen bir sempatiyle normalde belki vasat diyebileceğim bu filme o yüzden idare eder diyebiliyorum...Bir de sigaranın zararlarına çok fazla değinilmiş filmde, ülkemizdeki dumanla savaşanlar derneğini bu filme sponsor olmaya davet ediyorum: )
Not: Filmin ilk giriş sahnesindeki sahne süperdi ama, bir anda şaşırıyorsunuz:) Artı bildiğim kadarıyla insanların canını Azrail adlı melek alır ama bu filmde nedense şeytan alıyor...Neyse zaten bu tür fantastik filmlerde mantık aramamak kendini akışa bırakmak lazım, yoksa gittiğim sinemadaki vatandaş gibi ne saçma ya diye saçmalarken bulabilirsiniz kendinizi
kolaric
kolaric

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
gerek bu sitede, gerekse arkadaş çevresinde o kadar kötülediler ki filmi neredeyse gitmeyecektim ama yine de azim ettik gittik ve hayran kaldığımı söyleyebilirim. keanu reeves iyidir hoştur ama o bir yana, bu film onsuz da gayet güzel olabilirdi böyle bir konu ve resim çizer gibi harika işlenmiş bu karelerle. oyuncuları övüp filmi gölgede bırakmak olmaz yani.

--spoiler--
filmin artıları çok, o yüzden gözüme çarpan eksilerini kısa kısa geçmekte fayda var ki bunlar da evvela mızrağı gollum tavırlarında sahiplenen o pısırık meksikalı kardeşimiz (sinirleri bozan bir yapmacıklığa sahipti) ve her süper kahramanın yanında illa da bulunması gereken bir çırak tiplemesi olan kopil idi. bu çocuğa yüklenen mizah öğeleri (constantine'e özenmesi, sürekli dert yanması vs..) bir tommiks'te, bir zagor'da hoş durabilir ama bu film bu tip bir mizahı kaldırabilecek kadar hafif değildi bence. olmasa da olurdu..
--spoiler--

bir de sağda solda "ya cebrail öyle değil ki?", "töbe haşa öyle cehennem mi olur?", "isa öldürülmedi bi kere.." gibisinden komik beyanatlar duymak flmi gözümde daha değerli kılıyor. bir fantazi filmini bile kendi inandığı fantazileri ile kıyaslıyıp "doğru yanlış" notu veren insanlar ne güzeldir ne hoştur.. yerim ben onları, canlarım benim.
esrak-1
esrak-1

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
Eglencelik bi' filmdi; araya dini felsefe kirintilari da serpistirilmeye calisilmis ama olmamis bence... "Sigara sagliga zararlidir" ibaresinin goze sokulmasi da bence izleyiciyi filmden uzaklastiriyo; bir anda kendinizi "yesilay" benzeri orgutlerin yaptigi propoganda filmlerini seyrediyo saniyosunuz. Keanu Reeves de pek iyi bi2 oyunculuk sergileyememis bence. Bu arada filmde Azrail'in gozuktugunu ben hic hatirlamiyorum, passha bence Seytan'i Azrail'le karistirmis. Seytanin da Cebrail'in de filme ayri bi' renk kattigi da bi' gercek tabii!..
Burakrises
Burakrises

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
baştan sona bir başyapıt her sahnesini dikkatler tekrar tekrar tekrar izlemiimdir. 10/100
naked-soul
naked-soul

16 Nisan 2005 tarihinde eklendi
oldukça harika bir filmdi bu kadar hareketli bir film daha önce izlemedim diyebilirim.inanın salondan çıktıktan sonra o kadar yorgundum ki sanki constantine yerine ben savaşmıştım.sonra farkettim ki herkes öyleydi o kadar gerilmişti ki millet,filmdn sonra bi yorgunluk geldi hepimize:)
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

5 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Mutlaka görülmesi gerekir diyorum. Harika bir filmdi. Keanu'dan baska birini düsünemezdim bu filmde... Karakter üzerine süper oturmus.
vince15
vince15

12 Mart 2005 tarihinde eklendi
İlginç bir konu, bir çizgi roman uyarlaması, tam bir efekt show, tam bir Hollywood filmi! Oyunculuklar çok ii diyemem çünkü efektler oyuncuların önüne geçiyor filmi son 10-15 dakikası biraz gereksiz uzatılmış ve sonu da açık bırakılmış ki 2. si çekilebilsin diye bu arada Keanu Reeves de bu tür rollere fazla sardı bu da onun için tehlikeli bi durum siyah takım elbise beyaz gömlekli kahraman rolünden kurtulması lazım artık!Sonuç olarak ilginç bi yapım olarak izlenmeli ve teknik açıdan oldukça başarılı ama tam anlamıyla filme baktığınızda çok da ii değildi!
ladyblue-87
ladyblue-87

21 Mart 2005 tarihinde eklendi
ben filmi cidden beğendim.. son zamanlarda izlediğim en ii filmlerden biriydi.. biraz gerilmek ve gülmek istiyorsanz (john ın lucifier a yaptığından bahsediyorum) mutlaka izleyin :))) byes
atillaburge
atillaburge

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence film senaryosu ile oldukça özgün ve nitelikli olmuş bir de buna Reaves'in muhteşem performansı eklenince hakikaten tadına doyum olmamış. Yalnız filmin iki kusuru var; birincisi diğer oyuncular Reaves'in performansının o kadar gerisinde kalmışlar ki bu bütünlüğü bozmuş, ikincisi de filmin bazı noktalarında tempo konusunda bazı problemler oluşmuş... Ancak dediğim gibi türü açısından değerlendirildiğinde seyir zevki veren bir film. Seyredilmesini mutlaka tavsiye ediyorum
kenloach
kenloach

17 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Çok farklı bir hikaye ve fantastik film sevmeyenlerin bile hoşuna gidecek bir yapım.Şiddetle tevsiye ediyorum.
delaye
delaye

12 Mart 2005 tarihinde eklendi
Film bence güzel, Cehennem tasvirleri, meleklerin tipleri farklı bir yorum olmuş...Reeves de bence güzel oynamış, Gidin izleyin düyorum. Bir şey kaybetmezsiniz.