throughout
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bu filmi sinema salonunda tek izlemiştim.. filmden sonra bunun nedenini daha iyi anladım :) hayal kırıklığı yaşadığım filmlerden biri.. tom hanksin tek kötü filmi bence.. sıkıldığımı hatırlıyorum sadece..
eğer eski versiyonunu izleyenler varsa bu filmi beğenmeyebilirler en azından ben beğenmedim çünkü devamlı karşılaştırma yapacak kadar kopyalamışlar senaryoyu ama eskiversiyonunu izlemeyenlar varsa güzel gelebilir???????????
ben coenlerin filmlerine bayilan birisi olarak,(satirlarca yazmadan- yok efendim teknik acidan cok iyiymis,sanki coen kardeslerin kendini teknik acidan ispat etmeleri gerekiomus gibi- 2 kelimeyle özetieyecek olursam) enerji kaybi olmus..kaynak israfi da diyebiliriz..coenlerin yerlesik "eden bulur" temasinin en kotu islendiği filmleri...
Tom hanks için izlediğim bi filmdi iyi bir şey beklerdim ama beni hayal kırıklığına uğrattı desem doğru olur basit bir film yani benim gibi movie max te yada bi cd den denk gelirse izleyebileceğiniz bi film diğer yandan basit bir film.