Dost musun? Düşman mı?
4,2

esat-ozcan
esat-ozcan

16 Aralık 2004 tarihinde eklendi
son derece duygusal ve eğlenceli bir film. depardieu gitgide aşıyo olyı.
thisrock93
thisrock93

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
harika bir komedi,mükemmel denilecek kadar . Bıkmadan izlenilebilir.
verbalkint92
verbalkint92

31 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
cok hoş cok eglenceli bir film.izlemeden önce bu kadarını beklemiyordum.süresinin uzun olmaması da komedi-aksiyon türü için ideal.depardieu ve reno oyunculuk gösterisi yapmışlar.izlemekten pişman olmayacagınız bir yapım.8/10
teenyoung
teenyoung

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ben Bu Filmi Beğenmedim Bu Puana Yorumlara Bakarak İzledim Açıkçası Film İyi Değil Bazı Sahneleri Var Ama Filmi Kurtarmıyor Bu Yüzden 6/10
miroozkan87
miroozkan87

9 Aralık 2005 tarihinde eklendi
gerard depardieu ile jean reno dan daha iyi bir film beklerdim filmin sade espirileri insanı bir yere kadar güldürebiliyor daha sonra yine boş sahneler ama izlenmeye değer ustalar için :D
eozgenc
eozgenc

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi komedi filmlerinden biriydi.tekrar tekrar izleyip bıkmadığım bir film.tabi başrölde bu iki usta aktörün olduğu bu film nasıl izlenmesin ki.bu ikilinin sadece birinin oldugu sıradan bir filmi bile hiç düşünmeden izlerim.oyuncu dediin böyle olmalı..
Filmi izlemeyenler için şiddetle tavsiye ediyorum..
jander82
jander82

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
2,5 sene önce izledim. Bazı replikler aklıma geldikçe hala gülüyorum. Örn:"senin at gözlerine bayılıyorum"
plusbat
plusbat

22 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Filmi dvd'den türkçe dublaj izledim. Filmi çok övdüler ama filmi o kadar da komik değil. Yani bende bir hayal kırıklığı yarattı. Ya türkçe dublaj olduğu için seslendirmeyi iyi yapamamışlar ya da film fazla abartılmış. Neyse Yinede İzleyin
Desmond-2
Desmond-2

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmde komedi müthişti.Ender rastlanan kahkaha attıran bir komedi.
zugweng
zugweng

24 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Jean Reno ile Gerard Depardieu'nun filmlerini ve Fransız filmlerini severim, Holywood filmleri gibi teknolojik filmler olmuyor genelde içerik yönünden zengin filmler oluyorlar VE BU FILME GELINCE tek kelime ile mukemmel bir film gulmek eglenmek istiyorsaniz kesinlikle kacirmamaniz gereken bir film... KENDINIZ ICIN IYI BIRSEY YAPIN ve GIDIN SEYREDIN MUTLAKA...
IYI SEYIRLER :)
berattarman
berattarman

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bi filmde Jean Reno olsun başka ne istenir ki ?
Ismail T.
Ismail T.

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filmin bu kadar oy almasına şaşırdım biraz.iki usta fransız oyuncunun oynamasından herhalde.cok sıkıcı bir film bence
ilker369
ilker369

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
komik-eylenceli türünün hakkını veren bir film
joaolivy
joaolivy

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bence muhteşem olmalı jean reno ya hastayım zaten gerard depardieu de muhteşem bi komedyen komik adam
guldane-ipkin
guldane-ipkin

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
izlenmeye değer gayet güzel bi film jean reno nun oyunculuğu süper zaten izlemenizi tavsiye ederim