V-for-memetta
4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Süper eğlenceli bir komedi filmi...Sizin yanınız da da böyle bir çok konuşan olsaydı ne yapardınız kanka mı olurdunuz yoksa kafanızı duvarlara mı vurur dunuz? Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere duyurulur...Saygılar...
İKİ USTA OYUNCUNUN AYNI FİLMDE OLMASI ÇOK İYİ OLMUŞ ÇOK EÐLENCELİ BİR FİLM AYRICA QUENTİN’ÎN APTALLIKLARI ÇOK KOMİK GÜLMEKTEN KIRILACAKSINIZ HERKES İZLEMELİ TAM BİR BAŞYAPIT 10/8
film süperdi.hayatımda izlediğim en iyi fransız filmi olmasından başka hayatımda izlediğim en iyi aksiyon-komedilerden biriydi.depardieu kesinlikle çok iyi oynamış.
Cok güzel ya.. :)Komedi filmi dediğin böyle olur işte..Günümüzde komedi filmi diye adlandırılan ama cıvığı cıkmış çok film var..Komedi izliyicem diyorsanız kaçırmayın..Basit ve sıradan komedilerden değil..Gayet başarılı bir çalışma..
cok hoş cok eglenceli bir film.izlemeden önce bu kadarını beklemiyordum.süresinin uzun olmaması da komedi-aksiyon türü için ideal.depardieu ve reno oyunculuk gösterisi yapmışlar.izlemekten pişman olmayacagınız bir yapım.8/10
Jean Reno,Jean Reno bu adam muhteşem Leon ve Wasabi filmleri hala aklımda.Bu filmide çok harika adam çok ciddi olmasına rağmen bizleri güldürmeyi başarıyor...