Komşu Kızı
4,1

metinacar78
metinacar78

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
keşke herkezin böyle güzel bir komşusu olsa.süper bir film izleyin derim.iyi günler......
volkantig
volkantig

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yok bole bisey elisha yüzünden kız begenemiyorum..:D
sevador17
sevador17

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film...Arşivlerim arasında var zaten...:)
batinakbas
batinakbas

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kötü deil ama çokta ii bir film diemem yani idare eder bence
mithrandir79
mithrandir79

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzeldi ancak Elisha yüzünden 4 kez izledim filmi. Yazmayayım dedim ama dayanamadım, bir baktım ki herkes bu konudan bahsediyor zaten :) Bir kadın ancak bu kadar güzel olabilir, güzel bir filmle birleşince daha da etkileyici olmuş.
dolunay1903
dolunay1903

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kızın çok güzel olduğu yorumlarınıza katılıyorumda bu arada filmde hiçte yabana atılacak cinsten değil..Son zamanlarda izlediğim en iyi gençlik filmiydi bence..Özellikle sansürsüz versiyonunu bulup izlemenizi öneririm..Kahkaha,aşk,erotizm hepsi çok dozunda olmuş bence..
Aware
Aware

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi diğer klasik Amerikan kolej tarzı filmlerden sıyıran Elisha Cuthbert.Filmi defalarca izlemiş arkadaşlarımın ısrarıyla izledim.Aslına bakarsanız pişman da olmadım.Allah ne kadar güzel yaratmış bu kadını bea..Film belki değil vasatı aşamamış ancak Elisha aşmışşş bea6.5/10
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bence sırf elisha için bu kadar yüksek puan almış bi film.
teo-17
teo-17

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
izlemeye başlarken büyük beklentilerimin olmadığı, fakat izledikçe güzel bulduğum, güldüren ve eğlendiren film. Normalde bir defa ama elisha cuthbert için birden fazla kere izlenebilir :)7/10
Frank-Serpico
Frank-Serpico

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
elıshaa curtbettt gıbı bır yan komsun olsun dunya borcum olsun gozlerımı alamadımkı ondan yorum yapayım fılme :)))) guseldı eglencelıyıdı kacırmayın erkekler hehehe
blade17m
blade17m

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu fılmı cok once ızlemem ragmen yorum yazmak sımdı nasip oldu:)elisha dene bi hatunun varligindan o fılme kadar haberim yoktu ama iyikide izlemisim o fiilmi ama o elisha hic bir yerde ordakı kadar guzel olmamıstırr:))filme yorum yazmaya bıle gerek yok.hıc bır yerde 1 dakıka sıkılmıyosunuz mutlaka ızleyın...
halim-turan
halim-turan

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Daha ne olsunki
odinhan
odinhan

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tüm dünyanın Elishaya hayran olduğu film de denebilir.Romantik komedilerin unutulmazlarından,keyifli bir film.

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bi film insanı hayal kırıklığına uratmıyor
therock53
therock53

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
belkide izlediğim en güzel romantik komedi mükemmel bir film elisha ya ise diyecek bulamıyorum daha çok filmde görmek isterim bays