film boyunca bir gerginlik vardı üzerimde. ama tam gerginlik denemez buna söndü sönecek bir lamba gibiydi gerginliğim.kurgu,oyunculuk, görsellik mükemmel.hele filmin sonu ayrı bir tatdı zaten.farklı bir film görmek isteyenler gitsin.
Kesinlikle filmi çok beğendim ve Jim Carrey mükemmel bir oyunculuk sergilemiş.. Hatta dedimki kendi kendime büyük oyuncular her rolün altından kalkabiliyor, her role yakışabiliyorlar..
fiLmin senaryosu ne kdr farkLı da görünse asLında kLasik bir psikoLojik geriLim senaryosuydu.. Bunun dısında oyuncuLukLar iyiydi ama yinede fiLmin sıktıgını söyLeyemem.
filmin konusu güzeldi genel olarak filmde iyiydi ve eğlendik sinema da hatta hala devam ediyor arkadaşlarla sürekli 23 geyiği yapıyoruz filmin ne türde oldugunu anlamadım türler birbirine girmiş bu anlamda yönetmeni beğenmedim ayrıca 23 ü bulma yolları daha özgün olabilirdi giriş kısmındaki (filmin ilk yarısı) inandırıcılık bana geçmedi ve ilk yarı biraz sönüktü..
İlk yarısı biraz yavaş ikinci yarısı gerçekten heyecanı dorukta bir film. Jim carrey nin performansına ise harika. Bu tür filmleri sevenler kaçırmasın.
bence gayet başarılı bi film.. son zamanlarda gerilim filmlerindeki farklı olmak için saçmalama huyundan uzak en azından.. özellikle ikinci bölümde film baya hareketleniyo. jım carrey eternal sunshine of the spotless mind filmindeki başarılı "ciddi adam" performansının raslantı olmadığını kanıtlıo bu filmde.. 8/10