kötü demiyorum performansı gayet iyiydi ama jim carrey pek olmamış sanki bu role.hele onu yalancı yalancı daki haliyle düşününce heran bi gariplik yapcakmış gibi geldi.ki sonuçta sıyırdı ve garip oldu.genele bakınca sıkıcı olmayan bitakıntı filmiydi.izlemek lazım gelir diyorum ben
jim carrey oyunculugu için lafım yok yalnız senaryo ve gidiş hattı ne sasırtıcı ne özgün cnbc-e de her hangi bi dizi izlemek daha keyifli olabiliyor sürekliliği açısından :)
Ben filmden fazla bir şey umarak gittim sanırım ama çıktığımda beni hayrete düşürecek bir film olmadığına karar verdim.Ama emeğe saygı denilirse 10 üzerinden 6 verilir bence.. iyi günler
yani çok çok güzel değil ama jim carreyinin oyunculuğunu beğendiğim için bu seferde çok başarılı buldum tarzı dışında diyebiliriz konusuda fena değildi kısacası izlenebilir ama cok buyuk umutlarla gıtmeyin genede.
filmin konusu güzeldi genel olarak filmde iyiydi ve eğlendik sinema da hatta hala devam ediyor arkadaşlarla sürekli 23 geyiği yapıyoruz filmin ne türde oldugunu anlamadım türler birbirine girmiş bu anlamda yönetmeni beğenmedim ayrıca 23 ü bulma yolları daha özgün olabilirdi giriş kısmındaki (filmin ilk yarısı) inandırıcılık bana geçmedi ve ilk yarı biraz sönüktü..
büyük beklentilerle gittigim bi filmdii.... dolayısıyla bosa cıktı diyebilirimm.. ama yinede seyredilir... bir nba fanı olarak micheal jordan nın numarası olmasa 23 numaradan nefret edebilirdimm yane
gitsen de olur gitmesen diyebileceğim bir film.artık bu hikayelerden de bıktık işlenmemiş bir konu olsa daha da mutlu olabilirdim çünkü filmin kalitesine diyeceğim yoktu.akıl oyunları geldi aklıma ister istemez...
filmin çıkış noktası etkileyici olmasına ve merak uyandırmasına rağmen, maalesef izleyiciyi için almayı başaramayan bir film, jim carrey'nin oyunculuğu da son derece vasattı.Fragmanın uyandırdığı duyguyu filmde bulmak imkansız.
aşırı sıradan bir film.bu kadar parlak bir konu ancak bu kadar kötü işlenebilirmiş.bu tür filmleri artık ezberleyen ve farklı birşey bekleyenler uzak dursun.jim carrey’nin oyunculuğu olmasa izlenmeye değmez.vcd filmi olmuş ne yazık ki
Beklenmeyen son hikayelerini sevenler bile o sona kadar filmin çeke çeke uzatılmasından sıkılırlar.Kurgu ile dikkat çekmeyi ve gerilimi arttırmayı sağlanmak istenmiş ama aynı şeyin tekrarlanması gibi olmuş bence.Yine de izlenmeyecek bir film değil,sadece her filme büyük umutlarla gitmemek gerek.