afhmer
23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi gece izledim ve üstümde çok müthiş bir etki bıraktı. Ucuz bir senaryoydu, Jim Carrey rolüne gitmemiş diyenler var. Bana göre aksine senaryo çok iyiydi ve Jim Carreyde bu rolün üstünden gelmiş, hatta çok yakışmış diyebilirim. Filmi bitirdikten sonra kendi 23lerimi bile buldum :) 9/10
Film ile ilgili değil de çoğunlukla Jim Carrey ile ilgili yorum yapılmış ama bence daha çok yönetmen-senarist ile ilgili yorum yapılmalı böyle güzel bir hikayeyi katlettikleri için.
Fikir, Hikaye güzel ama yönetmen bunu bi türlü güzel bi şekilde allayıp pullayıp süsleyememiş, ne o Sin City deki gibi sahneler gizem katacam diye böyle mi uğraşılmalı yani ?
Carrey e gelince sadece komedi oyuncusu olmadığı, her rolün üstesinden geldiğini herkes biliyor.( Man on the Moon, Truman Show, Sil Baştan )
Bence izlenirse Jim Carrey için izlenebilir sadece. 7,5/10
Konusu itibariyle C. Bale in oynadığı Makinistle bire bir aynı. Her sahnesi bire bir aynı neredeyse ama o film bundan daha düşük not almış enteresan bence bu Jim Carrey farkı heralde.
Komedi dünyasının usta oyuncularından Jim Carreynin bu psikolojk gerilim tadında ki yapımda ne işi var diye düşünmüştüm pekte başarılı olabileceğini düşünmemiştim ama beni süper derecde yanılttı ve yüzüme bir tokat fırlattı:) Senaryosu kurgusu filmdeki olayların işlenişi son derece başarılı ve muhteşem.Sayıların hayatımızdaki yeri matematiğin inanılmaz oyunu ve işleniş tarzı harika,kafayı yememek elde değil...Bence Jim Carrey hakkında önyargılı davranmadan bu filmi izleyin 10/8
senaryosu belli bir çizgide gitmeyen sürekli süprizler sunan çok etkileyici bir film. Filmdeki karanlık atmosferler çok iyiydi. bence filmdeki kadar 23 ün insanın karşısına çıkması tesadüf ötesi belki saplantı olur ama okadar tesadüf olmaz...
Filmi merakla aldım ve izlediğime değdi.Çok muhteşem olmasa da tatmin ediyor.Kurgusuna saçma diyenler olsa da bence gayet iyi.Jim Carrey hakkını veriyor.İzleyin,bir şey kaybetmezsiniz.
çok orjinal konulu bir filmdi ve akılda soru işareti bırakmadı...jim carrey de gayet iyi oynamış,türkçe dublajlı izledim,seslerde ortalama üstündeydi.puanını hakeden bir filmdi...
bazen filmlerden çok şey istediğimiz anlar oluyo.bunu anlıyorum ama fazla da abartmamak gerekiyor..sonuçta buna tek kişi inanabilir bütün insanlığın inanması gerekmiyor.inanmadığımız şeyleri izlerken de inananları fazla yıpratmamak gerekiyor..arkadaşlar izleyin derim...