23 Numara
4,1

afhmer
afhmer

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi gece izledim ve üstümde çok müthiş bir etki bıraktı. Ucuz bir senaryoydu, Jim Carrey rolüne gitmemiş diyenler var. Bana göre aksine senaryo çok iyiydi ve Jim Carreyde bu rolün üstünden gelmiş, hatta çok yakışmış diyebilirim. Filmi bitirdikten sonra kendi 23lerimi bile buldum :) 9/10
cudiferat
cudiferat

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film ile ilgili değil de çoğunlukla Jim Carrey ile ilgili yorum yapılmış ama bence daha çok yönetmen-senarist ile ilgili yorum yapılmalı böyle güzel bir hikayeyi katlettikleri için.

Fikir, Hikaye güzel ama yönetmen bunu bi türlü güzel bi şekilde allayıp pullayıp süsleyememiş, ne o Sin City deki gibi sahneler gizem katacam diye böyle mi uğraşılmalı yani ?

Carrey e gelince sadece komedi oyuncusu olmadığı, her rolün üstesinden geldiğini herkes biliyor.( Man on the Moon, Truman Show, Sil Baştan )

Bence izlenirse Jim Carrey için izlenebilir sadece. 7,5/10
blackk-sun
blackk-sun

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence film mükemmel yani bi insan komedide yer edinirken böle bi filme böle bi performans nasıl gösterir..
HAMLET1980
HAMLET1980

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
harika bir performans
dhamir-
dhamir-

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Konusu itibariyle C. Bale in oynadığı Makinistle bire bir aynı. Her sahnesi bire bir aynı neredeyse ama o film bundan daha düşük not almış enteresan bence bu Jim Carrey farkı heralde.
lia-ralf
lia-ralf

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Süper bir film buuu ben bayıldım Jim Carrey hayranıyım zaten çok güzel :) İzlerken bnde kaptırdım kendimi ^_^
omer-saglam
omer-saglam

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
değişik bi senaryoya sahip.filmin finali ise bambaşka10/8
umcuuuk
umcuuuk

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Komedi dünyasının usta oyuncularından Jim Carreynin bu psikolojk gerilim tadında ki yapımda ne işi var diye düşünmüştüm pekte başarılı olabileceğini düşünmemiştim ama beni süper derecde yanılttı ve yüzüme bir tokat fırlattı:) Senaryosu kurgusu filmdeki olayların işlenişi son derece başarılı ve muhteşem.Sayıların hayatımızdaki yeri matematiğin inanılmaz oyunu ve işleniş tarzı harika,kafayı yememek elde değil...Bence Jim Carrey hakkında önyargılı davranmadan bu filmi izleyin 10/8
sinema
1 ziyaretçi
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Senaryo 10 numara. Ama işlenişi biraz da iyi olabilirdi sanki. 8/10
altuneli
altuneli

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
senaryosu belli bir çizgide gitmeyen sürekli süprizler sunan çok etkileyici bir film. Filmdeki karanlık atmosferler çok iyiydi. bence filmdeki kadar 23 ün insanın karşısına çıkması tesadüf ötesi belki saplantı olur ama okadar tesadüf olmaz...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi merakla aldım ve izlediğime değdi.Çok muhteşem olmasa da tatmin ediyor.Kurgusuna saçma diyenler olsa da bence gayet iyi.Jim Carrey hakkını veriyor.İzleyin,bir şey kaybetmezsiniz.
djibril7
djibril7

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mthis bir filmdi :) film sonrasi artik neye bakarsam bakim o seyin icinden 23 sayisini cikarmaya calisiyodum :) gercekten insanda paronoya yaratabilcek kadar basarili kesinlikle izleyinnnn ! ! !10/9
mantar95
mantar95

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok orjinal konulu bir filmdi ve akılda soru işareti bırakmadı...jim carrey de gayet iyi oynamış,türkçe dublajlı izledim,seslerde ortalama üstündeydi.puanını hakeden bir filmdi...
emre-bekman
emre-bekman

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film ağır işlese de kendisini izletmeyi biliyor.
Sonuna kadar ne olacağını merak ediyorsunuz.
İyi iş çıkarılmış.

Not: @faiktaser, sanırım yanlış yazmışsın
11+9+2+1= 23 olacaktı.
Senin hesapta 23 olmuyor :D
Ama güzel tespit...
gamze183
gamze183

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bazen filmlerden çok şey istediğimiz anlar oluyo.bunu anlıyorum ama fazla da abartmamak gerekiyor..sonuçta buna tek kişi inanabilir bütün insanlığın inanması gerekmiyor.inanmadığımız şeyleri izlerken de inananları fazla yıpratmamak gerekiyor..arkadaşlar izleyin derim...