çok güzel bir film akıl dolu bir film derlerya öyle akıl oyunları, çıldırış ve stay tarzı bir film bu dört film farklı bi tarz yaratıyorlar.filmin başlarında sıkılmadan izlemek çok önemli sonunda onun acısı çıkıyor zaten filme kötü diyenleri ise kınıyorum bence onlar filmi anlamamış
Jim Carrey nin mükemmel oyunculuğunu birkez daha kanıtlayan bir film..Sonunu tahmin edebilme ihtimalinizin düşük olduğunu düşünüyorum..Bu yüzden sürükleyici ayrıca klişe bir film değil..İzleyenler pişman olmayacaktır..
Komedisine alışkın olduğumuz jim carrey den iyi bir film.kurgu zekice hazırlanmış ve oyuncular da üzerine düşeni yapmış. Bu arada jim carrey den çok güzel ince espiriler var.Keyifle izledim
filmi başarılı buldum.ben zaten jim carrey i komedi dışı rollerde daha başarılı buluyorum.bu filmde eleştireceğim tek nokta gereksiz yere biçok erotik sahne olması.saygılarımla...
jim carrey, jim carrey ...işte bu adam bize kendini bir kez daha kanıtladı. film gercekten harikaydı konusu oyuncuları... her şeyi ile. hep komedi filmlerinde gordugumuz kahkahalarla izlediğimiz jim carrey bu sefer çok farklı sakın kaçırmayın izleyin izleyin izlyin.... 1-2-3-4 yetmez bence
kurgu ve hikaye olarak oldukça başarılıydı.Bazıları filmi beğnemmemiş,anlayamadığım hem korku hem de güzel hikayesi olan kaç film yapılabildi ki son zamanlarda hollywood'da.Bence geçen sezonun en iyi gerilim filmiydi.Bir de yapımcılar cesaret gösterip bir komedyene oynatmışlar ve hiç sırıtmamış.İzlemeyenler kaçırmasın.
bu filimde çoğu kişi jim carrey inin komedi filimleriyle kıyaslıyor bence bu film jim carrey inin komedi filimlerini akla getirmicek kadar etkileyici bir film kesinlikle tavsiye ederim
jim carrey benim hollywood da en begendigim komedyen bu film ona yakismamis oyunculugu son derece iyi olmasina karsin filmin bazi eksikleri bulundugundan izleseniz de olur izlemesenizde saygilar e-ben
Komedi filimlerine alışık olduğum Jim Carrey beni sergilediği performansıyla hem şaşırttı hemde bu tarz filimlerde de başarılı olabileceğini kanıtladı.Filmin senaryosu gerçekten güzel ,filmin yönetmenide bir o kadar iyi kamera açıları başarılı.Pisikolojik bir filmin olması ,Jim Carrey’in komedi filimlerinde deli takılmasıyla örtüşmüş ve film için bence en uygun kişi olduğunu kantılamış.Başarılı bir filim ,izlemeden geçmeyin derim.