filmi dün izledim. 30 mayıs'ta. 30-7=23 doğum tarihimdeki rakamların toplamı 23. bunun gibi birkaç tane hoş tesadüf buldum. filme bakarsak çekimler vasatın altında. ortamlar hep karanlık olduğu ve senaryo yavaş ilerlediği için bir süre sonra izleyici bunalıyor. jim carrey'nin performansı fena değil. vurucu finali için izlenilebilecek bir film.
jim carrey harka bir oyuncu. Film süper değil ama güzel değişik bir senaryosu var, ortalıkta hala eski senaryolarla dolaşan ve prim yapmaya çalışan o kadar film varken doğrusu i geldi.İzlense iyi olur, değecek bir film.
jim carrey'in maske'den sonraki en iyi filmi yazdığı hikayelere biz de katılıyoruz ister istemez...yalnız az önce farkettim de filmi seyrettiğim tarih 23 mayıs. yok artık tesadüftür di mi :)
dramsa dram, gizemse gizem, çok müthiş bir psikolojik bunalım tahlili.gerilimi beni pek tatmin etmedi fakat oynayan jim carrey olunca yine de farklı bir his uyandırıyo film, zira rolünün hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum.
Jim Carrey hayranı olarak onu farklı bir rolde görmek nedense beni gururlandırdı. Gerçi majestic ve özellikle Eternal sunshine of the spotles mind da da komediden uzaklaşmıştı ama bu rolüyle yüzünü psikolojik gerilime de yakıştırdığına inanıyorum. Özellikle otelde kendi başına kaldığı sahneler çok iyiydi.Film bence o gerilimin sıkıntısını ve baskısını hissettiriyor.
Aslında filmin kurgusu konusu falan çoook güzel ama tamamen 23 numara üzerine kurulması ve adının da bu olması saçma olmuş başka bir şeyle başka yönlerden bağdaştırılsaydı oscar bile alırdı jim carry süper oynuo kendini bu filmle de kanıtladığını göreceksiniz izlenmeee deeer benim favorilerimden 10/8