23 Numara
4,1

ozgulturemis
ozgulturemis

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence iyi bir filmdi. jim carrey psikolojik gerilimde oldukça başarılı idi. inanılmaz heyecanlı bir film. herkese izlemesini tavsiye ederim.
kurtmesut
kurtmesut

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence İzlenmeye değer bir film kötü denemez bence iyi bir film tavsiye edebilirim
dinopis-2
dinopis-2

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim. 30 mayıs'ta. 30-7=23 doğum tarihimdeki rakamların toplamı 23. bunun gibi birkaç tane hoş tesadüf buldum. filme bakarsak çekimler vasatın altında. ortamlar hep karanlık olduğu ve senaryo yavaş ilerlediği için bir süre sonra izleyici bunalıyor. jim carrey'nin performansı fena değil. vurucu finali için izlenilebilecek bir film.
arsev17
arsev17

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
jim carrey harka bir oyuncu. Film süper değil ama güzel değişik bir senaryosu var, ortalıkta hala eski senaryolarla dolaşan ve prim yapmaya çalışan o kadar film varken doğrusu i geldi.İzlense iyi olur, değecek bir film.
goukhein
goukhein

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi izlediim tarih: 28-05...
28-5=23 bu bi tesadüf mü :-S :DD yok canıım film fena deil sevdim.
kemalbkn
kemalbkn

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
jim carrey'in maske'den sonraki en iyi filmi
yazdığı hikayelere biz de katılıyoruz ister istemez...yalnız az önce farkettim de filmi seyrettiğim tarih 23 mayıs. yok artık tesadüftür di mi :)
kravatli-serseri
kravatli-serseri

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
YA harıka bı adam bu jım carrey..filmde cok guzel ..gidilmesi gereken ender yabancı fılmlerden bir tanesi....
everest4142495
everest4142495

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu adam bi harika ya...
Emre Yüce
Emre Yüce

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
dramsa dram, gizemse gizem, çok müthiş bir psikolojik bunalım tahlili.gerilimi beni pek tatmin etmedi fakat oynayan jim carrey olunca yine de farklı bir his uyandırıyo film, zira rolünün hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum.
sync-master
sync-master

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film hoşuma gitti.. jim carrey her türlü rolü yapabildiğini kanıtladı 9/10
butterfly-2004
butterfly-2004

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bence film süper olmuş. Özellikle ikinci yarıda "katil kim" sorusunu düşünmek ayrı bi heyecandı..
Esteban-2
Esteban-2

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film.jim carey ayrıca güzel:)
Majestic-
Majestic-

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Jim Carrey hayranı olarak onu farklı bir rolde görmek nedense beni gururlandırdı. Gerçi majestic ve özellikle Eternal sunshine of the spotles mind da da komediden uzaklaşmıştı ama bu rolüyle yüzünü psikolojik gerilime de yakıştırdığına inanıyorum. Özellikle otelde kendi başına kaldığı sahneler çok iyiydi.Film bence o gerilimin sıkıntısını ve baskısını hissettiriyor.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Aslında filmin kurgusu konusu falan çoook güzel ama tamamen 23 numara üzerine kurulması ve adının da bu olması saçma olmuş başka bir şeyle başka yönlerden bağdaştırılsaydı oscar bile alırdı jim carry süper oynuo kendini bu filmle de kanıtladığını göreceksiniz izlenmeee deeer benim favorilerimden 10/8
chili-himi
chili-himi

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok abartılcak derece de olmasa da güzel bi filmdi,sonunu merakla bekledim,tavsiye ederim..