23 Numara
4,1

ze-ku
ze-ku

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Jim Carrey'i bambaşka bir rolde izlemek için gittim ve çok beğendim.İzlemenizi tavsiye ederim.
medjai78
medjai78

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel.. kötü diyenler neden kötü olduğunu yazsalar daha inandırıcı olacak.. Jim carrey filme müthiş yakışmış..
sil baştan filmi içinde diyeceğim ; çoğu sinema dergilerinde ve sitelerinde 2004ün en iyisi seçildi.. sil baştan filmine kötü diyen birini sakın dinlemeyin onun kötü dediği filmlere gitmeye çalışın :)
cagdasbayat
cagdasbayat

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Özgün ve güzel bir film.Jim Carrey, bu adam zaten çok usta bi aktör, abartısız söylüyorum oynadığı her film muhteşem.
karotenn
karotenn

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
jim carry 'sil bastan' ile uzerine yapısan 'komik,avnak' tipini atmıstı.bence bu karekterler ona daha cook yakısıyoor.jim carry eşit demek değildir komedi!!!herkesin bunu kabul etmesi gerekiyor bence.cogu kişi jim in filmlerinde komedi unsuru arıyor,sınırlarını aşmış komik vakalar....sekıncalı bi durum bence.gayet de ii bir oyuncu,kim bu adamın aklını basına getirdi bilmem ama ii yapmıs kim becermişse bunu:))gusel bi sunumu var filmin.bazen de konusu itibariyle izleyici uzak tutan,baska seyler dusundurmeye neden olan bi hava da soz konusu.paronaya nın sınırlarını zorlayan,insanı merak içinde bırakan,heyecenlı,zaman zaman geren,'yok be canım' dedirten bi film.belirtmem gereken bi durum da var aslında tum bu dusuncelerimi curulten!filmin ilerleyen sahnelerinde sonunu tahmin ettirmeye 'sürükleyen' bi durum bu,bilmem anlatabildim mi?bu tarz filmleri izlemesini seven,pek cok ornegini izleyenler zaman zaman bu dusunceye kapılabilirler.guzel bi yapıt!hosca vakit gecirmek için ideal!
cassandra-1993
cassandra-1993

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu filmi daha izlemedim ama konusu gayet özgün. Farklı bir konu işlenmiş olduğundan izleyicilerin dikkatini ve merakını çekecek mükemmel bir film olduğundan eminim.Ayrıca Jim Carry gibi bir aktristin yer aldığ bir filmin güzel olmaması imkansızdır.
fatih-alhan
fatih-alhan

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Fİlm sasirtici senaryo ve kurgusuyla oldukca dikkat cekiyor.Günlük hayatta yaptigimiz önemsiz takintilarimiz,ugurlu sayi sans getiren renk ve buna benzer birtakim kaliplaşmis asilsiz inanislarimiza da bir gönderme sanki.Sürükleyici ve akici bölümlerden olusan farkli izlenmeye deger bir film.Ayrica merakla beklenen İlk defa gerilim rolünü canlandiracak Jim carrey'nin performansi ise oldukca basariliydi dogrusu.
baryit
baryit

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok küzel bir filmdi gerçekten favorilerime girer
hem bu tarzı sevdigim için hemde sayılarla yakın olmam filmden ayrı bir zevk almamı sagladı bende bir zamanlar 12 sayısına takmıştım 4 yıl önce lise 3 teydim 4*3=12 okul numaram 381 3+8+1=12 ve dogum günüm 12 mart telefon numaramda bile vardı hatta yakın arkadaşlarım ben,m bu takıntımla dalga geçiyordu neyse saçmaladıgımın farkındayım zaten o zmanda farkındaydım....
hyeroglif
hyeroglif

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
23 numara genel olarak iyi bir kimliğin arkasına gizlenmiş fakat, elinde sonunda geçmişiyle yüzleşmek zorunda olan ve yaptığı bir şeyin ( buna bütün insanlarda dahil ) yapmadım diyebilme güçünü anlatan bir film, kişi performfansları o kadar etkiliyi olmasada genel olarak konusu etkiliyici ama filmin nasıl gideceğini tahmin edebiliyorsunuz buda sürekliyici ama sıkıcı bir görüntüsü veriyo izlemeye değer..... hyltsvR
cnksy
cnksy

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
Açıkcası filme gitmeden önce okuduğum olumsuz yorumlar beni tereddütde bırakmıştı,filmin ilk yarısındada bu tereddütlerim devam etti ama film dakika aldıkça açılıyor ve suyun altındaki buz dağı gözlerinizin önüne çıkıyor,yönetmen kurguyu çok iyi yapmış ve sonunda olaylar çok mükemmel bir şekilde birbirine bağlanıyor,hiçbirşey havada kalmıyor.Carrey komedi dısında bir rolün birkez daha üstesinden gelmiş oldu aynı sil baştanda olduğu gibi.Mutlaka izlenilmesi gereken bir film.İyi seyirler.
foe3
foe3

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film belki klasik şizofren gerilim özellikli film tarzında ama hikaye iyi bence carrey e gitmiş tavsiye edilir.
ocelott
ocelott

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
film mükemmel sayılmaz ama ona yakın olarak düşünebiliriz.konu benim sevdiğim türden oludğu için mi bilmem ama güzel hikaye.birde bunların üzerine jim carey nin üstün performansı eklenince izlenesi bir film çıkıyor ortaya.
Taru .
Taru .

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben fılmı begendım sankı fılm olmak ıstedıgı sevıyede olmus yonetmen ıstese daha korkunc yada daha karısıkta yapabılırdı ozmanada ınandırıcılık sorunu fılan yasardık zaten kurgusuda cok hosuma gıttı. 300 nıyetıne cıktık ama yer olmayınca bu fılme gıttık 6 kısı gıttık sadeec 2 ksıı begendı ama onlar 300 yerıne bu fılme gıdınce bı hayal kırıklıgı yasadılar ondandır heralde:)
kadirbaytok
kadirbaytok

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
300 spartalı izleme umuduyla gittigim sinemada 23'e girdim ama sagolsun beni hayal kırıklıgına ugratmadı orjinal bir film olmuş bence izlenmesi gereken bir film ama sayı takıntısı başlayabilir uyarırım :)
hafize-2005
hafize-2005

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence film ne çok güzel ne de çok kötü ortalarda seyreden bazen şaşırtıca ama genel anlamda klasik gerilim filmlerinden... hatta gerilim bile değil bence sadece gizem... ilginç başlıyo ortalara doğru biraz kafa karıştırıyo ama sonu gerçekten güzel... tam bitirmiyolar tabiiki filmi... sanırım sonunu tahnime bırakmak istiyolar ama bence çok da ettili olmamış... sonuçta da bir gizem payı var... ama yinede iyi bir film diebilirim... filme tam kapılamasanız da istediğiniz şeyi bulabilirsiniz herhlade :) ... bi de jim carry var tabii... açıkçası filme giderken ön yargım vardı yani bir komedi oyuncusundan iyi bir gerilim karekteri beklemiyordum... ama filmde fikrim değişti sayılır... yani filmde jim carryi değilde başka birisini izliyo gibiydim, esprileri bile farklıydı, bu da rölünü iyi yaptığını gösterir bence :)
cherub-5
cherub-5

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bir filmdi.hiç beklemediğiniz bi şekilde bitiyor ,etkileyici.filmden çıkınca bi süre etkisinde kalmadım değil!!!