23 Numara
4,1

eeta
eeta

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
insanın dışarı cıktığında herseyi toplayıp cıkartıp 23ü bulmasını saglıo:)) güzel bir film izlenmeye değer
krizantem-em
krizantem-em

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
bana akıl defterini anımsatmış olsa da..
akıl defterinden alamadığım tadı bu filmden aldım...
güzel bir yapım olmuş
jim carrey i böyle bir rol de görmek farklı ama güzel..
cihan-ozel
cihan-ozel

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle filmi çok beğendim ve Jim Carrey mükemmel bir oyunculuk sergilemiş.. Hatta dedimki kendi kendime büyük oyuncular her rolün altından kalkabiliyor, her role yakışabiliyorlar..
mapsale
mapsale

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
İlk yarısı biraz yavaş ikinci yarısı gerçekten heyecanı dorukta bir film. Jim carrey nin performansına ise harika. Bu tür filmleri sevenler kaçırmasın.
scarface-tony35
scarface-tony35

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
sadece gidin izleyin . her şeyin belli olduguğu sahne daha vurucu olabilirdi . sinemada 2 kere izledim .sıkmıyor jim carrey iyi iş çıkarmış 8/10
bilgernur-karahan
bilgernur-karahan

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok guzel mukemmel bir filmi kugusu senaryosu konusu cok ama cok guzeldi.jim carreyin oyunculugu cok guzeldi.tam analamiyla insanı heyecanlandıran merak uyandıran cok gizemli bır fılmıdi.mutlaka izlemelisiniz
e-ergener
e-ergener

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Son günlerde izlediğim iyi filmlerden biri idi.. 07 de ki 3. iyi filmdi gözümde.. Kurgu çok çok çok iiydi ama eskiyen bir kurgu olduğu için belki hatıra gelebilir... Ama yine de izlenir, hele Jim Careyi bir gerilim filminde görmek çok güzelo luyo.. Ve de hala güldürüyo.. Tavsiyelidir.
fpegasos
fpegasos

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
senaryosu 'vay be' dedirten filmlerden biri.
jim carrey'in oyunculuğu kusursuz. sonunda illaki şaşırtıcı bir şey olacak diye tüm film boşa geçmiyor, her anı dolu dolu. mutlaka izleyin.
toxicty
toxicty

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok abartı bı puana sahıp fılm super diil ama ıdare eder beklenenı alamıyosunuz :((
tucheeeeeeee
tucheeeeeeee

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
film coooo..k guseldii..gercktn suprizlerle dolu bi film ne olacagını thmn edemıosnuz..ozellkle sonu cok guselldıı bnce mutlaka gormelısıız..
wolfman41
wolfman41

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bence son zamanlarda izlediğim kurgusu oldukça iyi hazırlanmış gerilim/dram tarzında bir filmdi!jim carrey muhteşem oynamış çok yakışmış bu karakter mr.jim'e:Dson olarak bu filmi eleştirirken filmin tümüne bakarak bişiler yazalım lütfen film var film var yani bu filme kötü diyenler var!Bu film kötüyse iyi film nasıl oluyo bana gösterin pls?
arbanite
arbanite

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici bir film..jim carry süper bir oyuncu ve bu iş nasıl yapılır hakikaten iyi biliyor harika bir seyirdi herkese tavsiye ederim
haylan-18
haylan-18

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
film jim carrey nin sadece komedi filmlerinde değil , gerilim türü filmlerdede başarılı olabileceğini göstermiş. filmden çıktıktan sonra 23 heryerde gözünüze çarpacak ;)
naughtymmn
naughtymmn

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Güzel film arkadaşlar izleyin derim..
akincik07
akincik07

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
adam gerilimim de üstesinden gelmiş yaa...süper bir film..gidin görün yaa...haa carrey birde
korku filminde oynasın çünkü yüz hatları tamamen uyuyor..